Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Слънчево и топло
21 Май 2015
Максималните температури ще са между 25 и 30 градуса

Времето ще бъде слънчево. След обяд над югоизточните и планинските райони от страната ще има временни увеличения на облачността, но само на отделни места там ще превали. Вятърът ще е слаб, в Източна България – до умерен от изток-североизток, съобщиха от НИМХ към БАН. Максималните температури ще са между 25° и 30°, в София – около 26°.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Главно по южното крайбрежие, ще има по-значителни временни увеличения на облачността и на отделни места слабо ще превали. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са между 19° и 21°. Вълнението на морето ще е 2 – 4 бала, температурата на морската вода е между 17° и 21°.

Над планините ще бъде предимно слънчево, след обяд с купеста облачност, но само на отделни места ще превали, възможно е и да прегърми. Ще духа умерен, по високите и открити части – до силен вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 18°, на 2000 метра – около 12°. Атмосферното налягане ще се повиши и ще бъде по-високо от средното за месеца.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.