Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Слънчево почти без валежи
30 Април 2015
Сутринта ще бъде почти тихо и по-хладно. До обяд ще преобладава слънчево време с по-значителна облачност над Североизточна България

Днес максималните температури ще са между 16° и 21°, в София 17°. Сутринта ще бъде почти тихо и по-хладно. До обяд ще преобладава слънчево време с по-значителна облачност над Североизточна България. След пладне ще има временни увеличения на облачността и в останалата част от страната, но ще е почти без валежи, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология към БАН.

Над Черноморието облачността ще е значителна, почти без валежи. Повече слънчеви часове ще има в следобедните часове. Максималните температури ще са между 16° и 19°. Вълнението на морето ще е 2 - 3 бала. Температурата на морската вода е 11° - 15°.

Преди обяд над планините ще преобладава слънчево време. След пладне ще има по-значителни увеличения на облачността и на места краткотрайно ще превали. Ще духа до умерен западен вятър.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.