Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Оманският фонд съди България за 700 млн. евро
27 Април 2015
Това съобщи адвокат Константин Симеонов, който защитава интересите на банкера Цветан Василев

Оманският фонд вече е завел дело срещу България за 700 млн. евро в европейските институции. Това съобщи пред TV7 адвокат Константин Симеонов, който защитава интересите на банкера Цветан Василев. В същото време Василев е получил нова заплаха за живота си.

Адвокат Симеонов отказа да разкрие повече подробности, за да не попречи на сръбското разследване. Но призна, че от "тези хора" може да се очаква всичко.

Клипът с дуетното изпълнение на Цветан Василев и Иван Искров на песента "Моме, Калино" беше закъснял подарък за рождения ден на г-н Искров. Неговото желание беше за рождения си ден да бъде освободен от длъжността, която заема, и с това му напомнихме, че има такова желание, каза Симеонов.

Видеото е заснето три-четири месеца, преди да започне атаката срещу КТБ с активното участие на БНБ. Той не е единственият, но дали ще има още, зависи изцяло от Василев, уточни още защитникът на Цветан Василев. /БГНЕС


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.