Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Зловеща "находка" в гористата местност до резиденция "Перла" край Приморско
4 Март 2015
Това е вторият случай от последните няколко дни на намиране на човешки останки

Случайно разхождащи се граждани се натъкнаха на зловеща "находка" в гористата местност "Китка", разположена в района на резиденция "Перла" край Приморско.

Около 14.29 часа на 2 март те открили части от човешко тяло. Това е вторият случай от последните няколко дни на намиране на човешки останки. На 27 февруари сметосъбирачи намериха човешки кости и череп близо до хотел "Парк" в Морската градина на Бургас.

След като случайно разхождащите се граждани са подали сигнал в полицията, служители от РУП Приморско са извършили оглед на мястото, където са намерени частите от човешкото тяло. На около 50 метра от общинския път за местността "Беглик таш" са открити останки от долната половина на тялото. Съвместно с горски служители от Ловно стопанство "Ропотамо" районът около намерените останки е претърсен обстойно, но не са открити други части от човешкото тяло. Останките са транспортирани до Катедра "Съдебна медицина" при МБАЛ - Бургас за аутопсия.

Назначени са няколко експертизи, като се изчакват и данни от съдебния лекар за уточняване на времето на смъртта и евентуалните причини за настъпването й. По случая е образувано досъдебно производство. /БГНЕС


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.