Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
БСП раздаде "горановки" в парламента
27 Февруари 2015
Нови банкноти с лика на Владислав Горанов и с номинална стойност 16 000 000 лева раздаде в парламента Мая Манолова

Нови банкноти с лика на Владислав Горанов и с номинална стойност 16 000 000 лева раздаде в парламента Мая Манолова. Заедно с членове на младежката структура на БСП Манолова и нейни колеги народни представители раздадоха на депутати, журналисти и гости на парламента банкнотите. На лицевата им страна освен Владислав Горанов са изброени политическите формации, подкрепили новия дълг - ГЕРБ, ДПС, РБ, БДЦ и АБВ. На гърба на банкнотите пък са изписани имената на всички 161 народни представители, гласували "за" дълга.

Младежите сметнаха, че всеки глас на депутат струва 100 млн. лева дълг, обясни Мая Манолова. "Нека да е ясно кои са виновниците за този нов български дълг на българските семейства", добави тя.

Манолова обясни, че издател на тази банкнота е кабинетът "Борисов 2" с любезната подкрепа на пет парламентарни групи. Манолова отправи критики и към президента Росен Плевнелиев, който светкавично е пуснал закона. /БГНЕС


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.