Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Цветан Цветанов: ГЕРБ ще води разговори с ПФ по повод възможното оттегляне на подкрепата към кабинета „Борисов“
19 Ноември 2014
Повод за оттеглянето на подкрепата от страна на патриотите стана назначението на Орхан Исмаилов от РБ за заместник-министър на отбраната
ГЕРБ ще води разговори с Патриотичния фронт по повод възможното оттегляне на подкрепата към кабинета „Борисов“ заради назначението на Орхан Исмаилов от Реформаторския блок за заместник-министър на отбраната. Вниманието обаче трябва да се фокусира върху разговора, който трябва да се води между Реформаторския блок и Патриотичния фронт, за да бъдат изчиствани подобни недоразумения. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов в предаването „Тази сутрин” на бТВ. Според Цветан Цветанов е нормално партиите, подкрепящи правителството, да се стараят да запазят своята идентичност и профила на електората си, но това не би трябвало да се отразява на стабилността на правителството и управлението.

„Водим конструктивен диалог и търсим консенсус, свързан с управлението на страната. Убеден съм, че системата и механизмът ще работи много по-добре, когато мине малко време, за да може да улегне конструкцията. Имам кредит на доверие към всички, които в момента подкрепят правителството, защото всеки един от нас осъзна важността, че трябва да преодолеем противоречията и да се обединим около успешен управленски мандат“, заяви Цветанов.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.