Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Кървава семейна драма по американски
19 Септември 2014
51-годишен мъж уби дъщеря си и шестима от внуците си и се самоуби

51-годишен мъж уби дъщеря си, шестима от внуците си и след това се самоуби. Драмата се разигра в американския щат Флорида, селцето Бел, където живеят едва 350 души.

Според шерифа Робърт Шулц 51-годишният Дон Спирит е единственият заподозрян за убийствата на 28-годишната му дъщеря Сара, както и на внуците му - две момчета и четири момиченца на възраст от 11 години до 3 месеца. Внуците не са само от застреляната му дъщеря. В дома на убиеца е имало и други негови близки, но те са останали живи.

Полицейската справка показва, че стрелецът е с криминално минало. Той е бил в затвора, откъдето е излязъл през февруари 2006-а година.

Според шерифа, тъй като все още не са проведени разпити, има много въпросителни. Не може да се каже какъв е бил мотивът за убийствата. Предположенията са, че семейни проблеми са предизвикали гнева и стрелбата на Дон Спирит, но един от жителите на селото – Даниел Бари, казва за случилото се: Дори ако е имало семейни проблеми, след като е взел живота на дъщеря си, защо е трябвало да взема и живота на внуците си?!


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.