Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
42-годишен мъж от Ямбол се самозапали
13 Септември 2014
Тежко е общото състояние, много тежко изгаряне. При такова изгаряне - минимални шансове
42-годишен мъж от Ямбол със 100 процента изгаряния е приет снощи в Спешното отделение на МБАЛ в Бургас, съобщиха от лечебното заведение Димитър Желев е настанен в реанимацията на Многопрофилната болница във Варна в медикаментозна кома. Той е безработен баща на две деца. Вчера следобед тръгнал с автомобила си от Ямбол в посока Бургас, уточни говорителят на полицията в морския град Цветелина Рандева: 

Спира между двете села Миролюбво и Изворище, запалва се. Междувременно се обажда на жена си, казва ѝ, че гори. Тя съобщава на 112. Отиват на място. Човекът е с тежки наранявания. Закарват го с една линейка до Варна, където всъщност трябва да го лекуват.

Дежурният лекар в отделението по реанимация в многопрофилната болница във Варна заяви, че шансовете за оцеляване на мъжа са минимални:

Тежко е общото състояние, много тежко изгаряне. При такова изгаряне - минимални шансове. Прави се всичко, което е необходимо. Предприемат се определени оперативни интервенции и това е. Той ев медикаментозна кома. Обезболен е.

Все още не са ясни причините за инцидента. Образувано е досъдебно производство и работата по случая продължава.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.