Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Бареков: Нямам господар, затова ме атакуват отвсякъде
1 Септември 2014
Обикалям страната – хората мизерстват, а политиците се занимават с глупости и интриги

Нямам господар, затова ме атакуват отвсякъде. Видя се, че нито Пеевски, нито Цветан Василев имат нещо общо с мен и „България без цензура“. Не съм човек на Борисов, нито на ДПС и затова търпя постоянни атаки. Ако бях техен човек, щях да имам комфорт в медиите. Това обяви в сутрешния блок на bTV лидерът на ББЦ и зам.-председател на групата на ЕКР в Европарламента Николай Бареков.

„Ако искате ме наричайте новият Доган, защото искам да сменя с българска партия и българска платформа мястото на ДПС в парламента. ББЦ ще бъде новият център-дясно в НС, без който няма да може да бъде сформирано новото правителство. След 5 октомври Бойко Борисов ще дойде да ми целува ръцете, защото няма да събере мнозинство в парламента", категоричен е Бареков.

Той разкритикува остро поведението на останалите политици. Обикалям страната и виждам как хората мизерстват, а политиците ни се занимават с глупости и интриги, въстана той. "Хората имат много сериозни проблеми. Половин милион българи са безработни. 2,5 млн. пък са извън България, защото за тях тук няма работни места. А в медиите политиците се занимават с това кой ги подслушва и кой чие убийство е поръчал", коментира той днешното участие на Касим Дал в сутрешния блок. В него Дал обясняваше дали е бил подслушван заради информация, че е поръчвал убийството на Лютви Местан и Делян Пеевски.

Бареков отново подчерта, че ББЦ е единствената партия, която излиза на вота с листи, в които няма нито един провален политик, участвал в управлението на страната. "Ние влизаме в кандидат-депутатската кампания с нови хора, чисти като сълза. При нас дойдоха почтени хора, предимно мениджъри, хора, които искат да работят, дойдоха млади хора. Ще разчитаме на дарения и кампанията ни ще бъде една от най-евтините за разлика от останалите, които харчат народни пари от държавните си субсидии. 9 млн. лв. партийна субсидия е взел от данъкоплатците само Яне Янев, който е сам в неговата си партия", обясни Бареков.

Как ще гласуват варненци за един човек, който е турски националист и 20 г. е бил в ръководството на ДПС, попита той за Касим Дал, който е втори в реформаторската листа в морската столица, като припомни и скандалите на РБ, които разкриха публично истината за реденето на листите им срещу откупка на депутатско място за сериозни суми.

Бареков е категоричен, че се е отказал от медиите и е решил да остане само политик, защото е по-почтено. Няма как един евродепутат да има медии, категоричен е той. "Аз се отказах от медиите, защото е по-почтено. Искам да бъда единственият, който ще бъде избран за политик и ще си остане такъв, защото в момента избирате политици, а те стават бизнесмени, след като излязат от НС.

Бареков обяви, че е съвсем реалистично да бъдат разкрити 1 милион работни места, което планира ББЦ в управленската си програма, ако дойде на власт. "1 милион работни места за 8 години са по 150 хиляди годишно. Не съм като царя да обещавам, че ще оправя държавата за 800 дни, но понеже съм Бареков, мога да го направя за 8 години", категоричен бе той. Лидерът на ББЦ посочи още, че основното в управленската програма на коалицията е икономическият растеж.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

Истината !
01 Sep, 2014 | 12:37

Ето го „десният герой“ Бареков, който без „цензура“ щеше да се бори с корупцията, олигархията и другите болки на България. Крепко прегърна олигарха Ковачки, „благодетел“ на своите миньори от Бобов дол, на които плащаше да гласуват за БСП на европейските! Горкият Варелов, спря му чешмичката от КТБ, да му пълни варела?!


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.