Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Правителството отпуска още пари за ведомствата
23 Юли 2014

Правителството планира да отпусне на днешното си заседание допълнителни средства за редица ведомства. Близо 6 милиона лева са предвидени за Минитерството на финансите.  4,5 милиона лева са за повишаване събираемостта на приходите в бюджета и над 1 милион и 300 хиляди за подръжка на информационните системи. 800 хиляди лева допълнително е поискал министърът на земеделието за справяне с огнищата на болеста син език при преживните животни  в 11 области на страната.

Пари ще получат социалното министерство и БАН  - за оборудване и софтуер, съобщава БНР. Допълнително средства за тази година са поискали и Агенцията за ядрено регулиране, Комисията за отнемане на незаконо придобито имущество и тази за защита от дискириманция.

Допълнителни средства правителството ще предостави и на Националната разузнавателна служба. Националната служба за охрана ще получи 180  хиляди лева, за да стопанисва отново резиденция Кричим до края на годината. В края на мандата на кабинета Борисов резиденцията беше прехвърлена към Министерството на финансите.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.