Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
И днес ще е облачно и дъждовно
19 Април 2014
Максималните температури ще са в доста широки граници – от 6-7° в Югозападна България до 17-18° в Източна, в София около 7°

Времето над Западна и Централна България ще остане облачно и дъждовно. Над Източна ще бъде предимно слънчево, но главно в следобедните часове и през нощта ще има увеличения на облачността и на места ще превали слаб дъжд. Южният вятър в източната половина от страната временно ще се усили. Максималните температури ще са в доста широки граници – от 6-7° в Югозападна България до 17-18° в Източна, в София около 7°. Атмосферното налягане ще се повишава, но ще остане по-ниско от средното за месеца.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на облачността, главно по-късно през деня. Само на отделни места ще превали слабо. Ще духа умерен, временно и селен юг-югоизточен вятър. Максимални температури по крайбрежието 13° - 16°. Температурата на морската вода е 11°-12°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще бъде облачно с валежи от сняг. Вятърът ще е умерен и силен, предимно от юг-югозапад. Максимална температура на 1200 метра - около 5°, на 2000 метра - около минус 1°.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.