Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Последният брак на Памела Андерсън оцеля само ... 12 дни
2 Февруари 2020
Звездата от „Baywatch" потвърди, че тя и Джон са „отделили известно време, за да се разделят и да преосмислят какво искат един от друг"
Памела Андерсън се раздели със съпруга си - известния холивудски продуцент Джон Питърс, само 12 дни след сватбата им. Звездата от „Baywatch" потвърди, че тя и Джон са „отделили известно време, за да се разделят и да преосмислят какво искат един от друг". Това става по-малко от две седмици след сватбата им в края на януари.

В изавление пред The ​​Hollywood Reporter по повод раздялата Андерсън казва: "Животът е пътуване, а любовта е процес. Имайки предвид тази универсална истина, ние взехме решение да отложим влизането в сила на свидетелството за брак и да вложим повече сили в процеса по изграждането на съюза ни".

Памела и Джон, които най-вероятно не са подали юридически документи за удостоверение за брак, се срещат за първи път преди повече от 30 години, но преди месец официално оповестиха връзката си, а на 20 януари се ожениха в Малибу.По време на сватбата 74-годишният холивудски продуцент заяви, че "Памела никога не е използвала пълния си потенциял като актриса. Тепърва нейната слава ще се разчуе. Тя има много таланти, не само тези, които се виждат с очите".

"Навсякъде има красиви момичета. Можех да си избера друга, но от 35 години насам исках само Памела. Тя ме удивлява. Тя ме вдъхновява. Обичам я и ще я направя моята принцеса".

52-годишната Памела написа в социалните мрежи: „Джон е първото "лошо момче" на Холивуд. Обичам го дълбоко като член на семейството ми. Той никогта не ме е предал и аз съм късметлийка - доказателство, че Бог има план".

БГНЕС припомня, че бившата звезда на "Спасители на плажа" Памела Андерсън се омъжи за известния холивудски продуцент Джон Питърс на тайна церемония в Малибу на 20 януари.

Двойката направи романтично бракосъчетание на тайна церемония в Малибу, на която присъстваха пълнолетните синове на Памела - Брандън и Дилън, и бившата съпруга на Питърс заедно с дъщерите им Калей и Скай.

Джон - който продуцира филма на Брадли Купър „Роди се звезда", отличен с „Оскар" през 2019 година, потвърди, че двамата с Памела са сключили брак.

52-годишната Памела също потвърди новината за сватбата и пусна изявление под формата на стихче, в което заявява, че двойката „се обича безусловно".


последни в Хайлайф:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.