Факти, Анализи, Коментари
   27 Май 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Принц Хари: Дълбоко съжалявам, че се стигна дотук
26 Януари 2020
Хари и Меган Маркъл ще се оттеглят изцяло от кралското семейство и вече няма да носят титлите „Негово и Нейно Височество“
Миналата седмица беше съобщено, че Хари и Меган Маркъл ще се оттеглят изцяло от кралското семейство и вече няма да носят титлите „Негово и Нейно Височество“. Периодът на промяна ще продължи до пролетта, когато те двамата ще започнат нов живот.

Според официалното изявление от Бъкингамския дворец, двойката ще продължи да бъде назовавана като херцозите на Съсекс, но няма да има финансиране от държавата, както и ще трябва да върнат парите, които кралското семейство е инвестирало в къщата им в Уиндзор.

На 19 януари Хари направи първото си изявление след преговорите. Той се появи на частна вечеря в Лондон, която беше организирана от неговата благотворителна организация „Sentebale“, подкрепяща деца, които са заразени с ХИВ в Лесото и Ботсвана. По време на речта си, братът на принц Уилям изрази своето съжаление за раздялата със семейството си.

„Искам да чуете истината от мен, колкото мога да споделя с вас – не като принц, не като херцог, а като Хари. Човекът, когото много от вас са гледали как расте през последните 35 години“.

Той добави, че Великобритания винаги ще остане неговият дом, който е запечатан дълбоко в сърцето му. „Гледах ви как приветствате Меган с отворени ръце, когато видяхте, че съм намерил любовта, която толкова дълго време търсех“. Хари призна, че двамата с Меган са били изключително щастливи да изпълняват кралските си задължения.

„Затова, дълбоко съжалявам, че се стигна дотук. Знам, че невинаги съм взимал правилните решения, но това беше единственият ни избор“. 

Хари увери, че не изоставя обществото и винаги ще бъде до хората. Той допълни, че е искал да изпълнява задълженията си към народа без да получава финансиране от държавата, но тази опция не е била възможна.

По-малкият син на принц Чарлз и принцеса Даяна беше сам в Лондон, тъй като Меган и синът им Арчи се радваха на свободата в Канада. Принц Хари се присъедини към семейството си само няколко дни и веднага беше забелязан заедно със сърпугата си на разходка из парковете на страната. 


последни в Хайлайф:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.