Факти, Анализи, Коментари
   27 Май 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Кралица Елизабет II: Подкрепям Меган и Хари, но се надявам те да продължат да работят за кралското семейство
14 Януари 2020
Нейно Величество добави, че крайно решение на проблема ще бъде постигнато в следващите дни
Кралица Елизабет II най-накрая изказа официално мнението си за отказването на принц Хари и Меган Маркъл от кралското семейство. Нейно Величество свика на общ съвет сина си принц Чарлз и двамата си внуци, за да обсъдят ситуацията. През това време Меган Маркъл се завърна в Канада, където беше оставен малкият Арчи.

След срещата на кралското семейство кралица Елизабет II обяви в официално съобщение, че все още подкрепя Меган и Хари, но се надява те да продължат да работят за кралското семейство. Нейно Величество добави, че крайно решение на проблема ще бъде постигнато в следващите дни.

„Аз и семейството ми напълно подкрепяме Меган и Хари в желанието им да живеят като младо семейство“.

Тъй като херцозите на Съсекс обявиха, че искат да бъдат и финансово независими, кралицата обяви, че постепенно ще започне период на промяна, през който Хари и Меган ще пътуват между Канада и Великобритания. „Това са много деликатни теми, които семейството ми трябва да разреши и все още има работа, която трябва да бъде свършена“, добавя Елизабет II.

Междувременно стана ясно, че никой не е накарал Хари да напусне кралското семейство. В няколко вестника във Великобритания беше съобщено, че принц Уилям е тормозил брат си, заради което той се е отказал от короната. Според говорител, фалшивата новина е обиколила няколко вестника, въпреки отричането на всичко казано в нея.

„За двама братя, които приемат толкова сериозно проблемите с психичното здраве, използването на такъв обиден език е вредно“, се казва в изявлението, което е изпратено до CNN.
Съобщението идва след като във вестник Times of London беше написано, че Меган и Хари са се чувствали „изгонени“ от „тормоза“ на Уилям. В статията се добавя, че връзката между братята се разпаднала, защото принц Уилям не се държал добре със съпругата на брат си.

Припомняме, че принц Хари и Меган Маркъл преди седмица изненадващо обявиха, че се оттеглят от всички кралски задължения и привилегии. Вместо това, те искат да бъдат финансово независими и да разделят времето си между Северна Америка и Великобритания.


последни в Хайлайф:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.