Факти, Анализи, Коментари
   19 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Принц Хари и Меган Маркъл очакват дете
15 Октомври 2018
Техни кралски височества херцогът и херцогинята на Съсекс имат удоволствието да съобщят, че херцогинята на Съсекс очаква бебе през пролетта на 2019 г., се казва в съобщение от двореца
Херцогът и херцогинята на Съсекс - принц Хари и Меган Маркъл, които се венчаха през май в църквата "Сейнт Джордж" в Уиндзор, са в очакване на първото си дете, съобщава КРОСС.

Щастливата вест бе съобщена официално от двореца Кенсингтън.

"Техни кралски височества херцогът и херцогинята на Съсекс имат удоволствието да съобщят, че херцогинята на Съсекс очаква бебе през пролетта на 2019 г.", се казва в официалното съобщение от двореца.

Минута по-късно в официалния профил на двореца Кенсингтън в Туитър се появи втори пост. В него пише, че техни кралски височества оценяват подкрепата, която получават от хора от целия свят, откакто се ожениха през месец май и много се радват, че могат да споделят тази щастлива новина публично.

Детето на херцозите на Съсекс ще бъде седмо по реда на наследяването на кралския престол на Великобритания.

Премиерът на Великобритания Тереза Мей поздрави внука на кралицата принц Хари и неговата съпруга Меган във връзка с новината, че през пролетта очакват първото си дете, предаде БТА.

В Туитър Мей написа: "Моите най-топли поздравления за херцога и херцогинята на Съсекс във връзка с радостната вест, че очакват дете през пролетта. Желая им всичко най-добро!"

Принц Хари и Меган Маркъл обявиха годежа си през ноември 2017 г. Те се сгодиха в Лондон, а Хари получи благословията на кралското семейство, както и тази на родителите на Меган. През декември двойката обяви датата на сватбата си. Те се венчаха на пищна церемония на 19 май в Уиндзорския замък.

Тази година е изключително наситена откъм събития за британското кралско семейство. На 23 април се роди третото дете на принц Уилям и Катрин - принц Луис. През май погледите на целия свят бяха вперени в кралската сватба, на която американската актриса Меган Маркъл каза "да" на принц Хари, а преди дни братовчедката на Уилям и Хари - принцеса Беатрис, се венча за любимия си Джак Бруксбанк в същата църква, където бе и сватбата на братовчед ѝ и Меган.


последни в Хайлайф:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.