Факти, Анализи, Коментари
   27 Май 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Силвестър Сталоун и Арнолд Шварценегер заедно на Коледа
26 Декември 2017
Вижте кой се отби на Коледа! Шварценегер винаги изпълва стаята с позитивна енергия", написа в "Инстаграм" Сталоун
Арнолд Шварценегер отиде на гости на приятеля си Силвестър Сталоун навръх Коледа. „Вижте кой се отби на Коледа! Шварценегер винаги изпълва стаята с позитивна енергия", написа в "Инстаграм" Сталоун под тяхна обща снимка, на която той позира с известния си колега пред статуята на Роки в дома си.

Сталоун, който в момента работи върху продълженията на „План за бягство" и „Крийд", публикува в социалната мрежа и фотография с цялото си семейство - жена си Дженифър Флавин и трите си дъщери - София, Систин и Скарлет.

И макар сега взаимоотношенията между Сталоун и Шварценегер да са приятелски, то през годините те не винаги е били такива. Наскоро в интервю Терминатора призна, че през 80-те и 90-те години между двамата може би най-големи екшън звезди е имало толкова много професионална завист, че не са преставали „да се атакуват, да си разменят обиди и да изкарват наяве слабите места на другия" при всяка своя медийна изява.

Шварценегер разкри още, че конкуренцията между екшън актьорите не била само около това кой има по-хубаво тяло, кой ще спечели повече от боксофисите и кой ще има повече бойни сцени и убийства в дадена лента, но и кой ще борави с по-големите оръжия. / БГНЕС 


последни в Хайлайф:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.