Факти, Анализи, Коментари
   4 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Деми Мур най-после успя да продаде луксозния си панорамен пентхаус до "Сентръл парк"
22 Април 2017
Купувачът на апартамента е заплатил за него 45 млн. долара, което е с близо 30 млн. по-малко в сравнение с първоначалната пазарна цена на имота
Деми Мур най-сетне успя да продаде свръх луксозния си панорамен пентхаус до "Сентръл парк"за 45 млн. долара след 27-годишен неуспех. Според публичния регистър купувачът на апартамента е заплатил за него 45 млн. долара, което е с близо 30 млн. по-малко в сравнение с първоначалната пазарна цена на имота. 

Помещаващ се в легендарната нюйоркска страда "Сан Ремо", триетажният апартамент на последния етаж се състои от 6 спални, 5 бани и още 5 тоалетни и според някои интериорът е същински "бастион на архитектурната история" с коринтските си колони, вдъхновени от Хорагоския паметник на Лизикрат, оригиналната барелефна мазилка на таваните с красиви розетки и великолепната библиотека. Освен това апартаментът предлага и тераса с невероятна гледка към "Сентрал парк", каквато някои хотели предлагат срещу хиляди долари на нощ. 

Това, което прави анонимният купувач още по-голям щастливец е, че "съсед" на Мур в сградата все още е самият Боно. /БГНЕС


последни в Хайлайф:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.