Факти, Анализи, Коментари
   28 Май 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Джанет Джаксън очаква първото си дете на 50-годишна възраст
5 Май 2016
Най-малката сестра на Майкъл Джексън смая миналия месец почитателите си със спирането на световното си турне

Попзвездата Джанет Джаксън очаква първото си дете на 50-годишна възраст, гласят последните съобщения. Най-малката сестра на Майкъл Джексън смая миналия месец почитателите си със спирането на световното си турне, съобщава АФП. Тогава тя каза, че с катарския си съпруг Висам Ал Мана „планираме нашето семейство“.

Джанет Джаксън не разкри повече  подробности, но светските сайтове  ET and E! News писаха, че тя е бремена. На 16 май Джексън ще стане на 50 години. E! News се  позова на неназован източник, който заяви че попзвездата е бременна в 4-5 месец и за известно време е посещавала специалист.

Естествено забременяване се среща по-рядко при жените от 40-те и нагоре години, но изкуственото оплождане позволява да се разшири възрастовия диапазон.

Семейството и обкръжението на певицата не казва нищо по въпроса.  Джаксън често е дискретна за личния си живот и дори не съобщи веднага за сключването на брака си с катарския бизнесмен през 2012 година.


последни в Хайлайф:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.