Факти, Анализи, Коментари
   18 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Рупърт Мърдок и Джери Хол вдигат сватба
12 Януари 2016
Те обявиха, че ще се женят в раздела за раждания, бракове и некролози на издавания от Мърдок вестник "Таймс"

Медийният магнат Рупърт Мърдок и бившата манекенка и бивша половинка на Мик Джагър - Джери Хол, обявиха, че ще се женят в раздела за раждания, бракове и некролози на издавания от "Нюз Корпорейшън" (компанията на Мърдок) вестник "Таймс", съобщи Би Би Си.

Това ще е четвърти брак за 84-годишния Мърдок и първи за 59-годишната Джери Хол, въпреки че тя живя 23 години с Мик Джагър и му роди 4 деца, но без да сключва официален брак с него. Имали са само хиндуистка сватбена церемония, която обаче била невалидна.

Връзката между Мърдок и Хол започнала миналото лято и оттогава новата двойка живее заедно.

Според "Форбс" Мърдок и семейството му са притежатели на състояние, възлизащо на 11,2 милиарда долара. Това го подрежда на 77-о място по богатство на планетата.

През 2011 г. медийната империя на Мърдок бе разтърсена от голям скандал за подслушвания на известни личности, осъществявани от журналисти от таблоида News of the World. Разследването засегна и самия Мърдок. За да потуши шумотевицата, той закри таблоида.

С третата си поредна жена - американската бизнес дама от китайски произход Уенди Денг, Мърдок се раздели през 2013 г. Медийни публикации намекваха са изневяра на китайката със семейния приятел Тони Блеър.


последни в Хайлайф:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.