Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Харисън Форд ще се възстанови напълно след катастрофа с малък самолет
6 Март 2015
Малкият самолет, с който летеше само Харисън Форд, извърши аварийно кацане на голф игрище, малко след излитане

Американският актьор Харисън Форд, който разби малък самолет в четвъртък близо до Лос Анджелис , "трябва да се възстанови напълно", каза пресаташето му Ина Тресиокас. Малкият самолет от времената на Втората световна война, с който летеше само Харисън Форд, извърши аварийно кацане на голф игрище, малко след излитане от калифорнийско летище. "Той беше доста наранен и в момента е лекуван в болница. Нараняванията, които получи, не поставят живота му в опасност, и той трябва да се възстанови напълно", заяви говорителката му.

Харисън Форд беше ранен в четвъртък при катастрофа на малък самолет, който се разби на голф игрище в Лос Анджелис, но е бил "в съзнание" при пристигането на спасителите, съобщават специализираният за живота на звездите сайт TMZ и властите.

Според TMZ 72-годишният американски актьор е получил наранявания на главата и е откаран в близката до голф игрището болница във Венеция, в западната част на Лос Анджелис, щата Калифорния, САЩ. Патрик Бътлър, служител на пожарната в Лос Анджелис заяви на пресконференция, че жертвата е "нащрек и съзнателно" и че тя може да се диша, когато дойде помощ на място. Той отказа да потвърди, че именно Харисън Форд е пострадал, защото спасителите нямат право "да разкриват имената на пациенти".

Първите информации от говорител на противопожарните служби в Лос Анджелис бе посочил, че пилотът на самолета е "тежко ранен", но след това Бътлър обясни, че той има "леки наранявания". "Когато пристигнахме на мястото открихме малък самолет, който се бе разбил на голф игрището Пенмар (Penmar) край летището Санта Моника (Santa Monica)", описа ситуацията Ерик Скот, говорител на пожарникарите пред АФП.

TMZ публикува снимка на самолета - двуместен самолет, оцветен в жълто и сребристо. Двигателят и витлото, които се намира на предната страна на устройството, изглеждат отделени от останалата част на самолета заради удара. Останалата част от малкия летателен апарат - крилата и опашката – са непокътнати.

Според свидетели, цитирани от местния телевизионен канал KTLA, Харисън Форд е бил изваден от останките на самолета, но е бил в състояние да се движи самостоятелно, посочва АФП.


последни в Хайлайф:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.