Факти, Анализи, Коментари
   17 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
ЧРД на Кейт Мидълтън!
10 Януари 2014
Днес херцогинята на Кеймбридж навършва 32 години

Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън днес има рожден ден. На 32-я рожден ден на Кейт равносметката за изминалата година е повече от успешна.

Най-запомнящият се момент от годината за кралското семейство е раждането на сина им принц Джордж на 22 юли. По това време миналата година херцогинята на Кеймбридж беше бременна с малкия престолонаследник и пред очите на целия свят се подготвяше да стане майка. На 23 октомври се състоя кръщенето на малкия принц с цяла армия от кръстници, които да го закрилят по време на житейския му път. На събитието Кейт отново изглеждаше зашеметяващо, стилно облечена и сияеща.

За съжаление тази година Уилям не присъства на празника на съпругата си. Принцът се намира извън Лондон, тъй като в момента посещава курс по стопанско управление в университета в Кеймбридж. Кейт прекара деня с майка си Керъл Мидълтън, която пристигна в Лондон специално заради дъщеря си. Очаква се принц Уилям да се завърне в британската столица вечерта на празника и двойката да отпразнува подобаващо щастливия повод./БГНЕС


последни в Хайлайф:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.