Факти, Анализи, Коментари
   24 Юни 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
БГ Миска кани Никол Кидман и Стивън Спилбърг на Мистър Европа
29 Април 2013
Надпреварата ще се проведе на 18 май в Монако, а сред участниците е и българинът Борислав Митев

Като дву-часово зрелищно шоу са предвидили организаторите, сред които и Мисис България Ана Иванова, да протече конкурса Мистър Европа. Надпреварата за първи път ще се проведе в Монако, на 18 май от 21 часа и ще е под патронажа на кралското семейство. След 4-месечно гласуване, останаха финалистите на 14 държави, сред които и българина Борислав Митрев, който работи като програмист. Всеки един представител ще бъде подкрепян от консула си в Монако.

Водещ на церемонията ще е Мистър Швейцария Хосе Лара. Шоуто ще е в стил холивудска продукция, а на сцената ще видим съвременните гладиатори. Гостите ги очакват микс от каскади, тъй като режисьор на вечерта е известен холивудски каскадьор. Известни изпълнители, чиито имена още се пазят в тайна, ще пеят между туровете.

Сред гостите се очакват един куп звезди - имайки предвид, че по същото време се провежда филмовия фестивал в Кан, част от журито на кинофорума в лицето на Стивън Спилбърг и Никол Кидман, също има вероятност да се присъединят към вечерта на Мистър Европа.


последни в Хайлайф:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.