Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Новак Джокович залитна по Мисис България
16 Април 2013
Ани и Новак се запознали в любимия ресторант на мисиската, в една от почивките на тенис турнира, който тече в момента в Монако

Новак Джокович, заради който половината жени на планетата са се преместили в Монако тези дни, взе че залитна по наша красавица. Това е носителката на титлата Мисис България Ана Иванова, която от 8 години живее на френската ривиера, а в момента е част от организацията на най-престижния мъжки конкурс за красота Мистър Европа, който ще се проведе в Монако на 18-ти май под патронажа на принцеса Стефани.

Ани и Новак се запознали в любимия ресторант на мисиската, в една от почивките на тенис турнира, който тече в момента в Монако. Сърбинът не спрял да прави комплименти на нашето момиче и дори си изпросил втора среща. Световният тенисист е сред любимите спортсмени на красивата българка, но тя е сериозно ангажирана с мъж до себе си.

"Обожавам тениса, Новак е много симпатичен и е добър като тенисист, но като националистка разбира се подкрепям Григор Димитров и дори стисках палци за него вчера, много се радвам, че победи французина. Когато игра в Базел, бях тръгнала да го подкрепям, но се разболях и не стигнах до турнира", споделя Ана.


последни в Хайлайф:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

Dan
16 Apr, 2013 | 21:15

Какво означава "ТЕНЕСИСТ"? Неграмотни драскачи! Само Ердоган ще ви оправи!


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.