Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Лили Иванова с Гранд Приз на церемонията Ladies Awards Beauty&Success
11 Март 2013
Иван Гарелов, Гого Лозанов, Данчо Йовчев връчват наградите

Лили Иванова ще си тръгне с Гранд Приз от церемонията Ladies Awards Beauty&Success, която ще се проведе на 14-ти март в Континентал Плаза - НДК (до входа на Бтв). След едномесечното журналистическо гласуване стана ясно, че в категорията Политика наградата печели Йорданка Фандъкова. Останалите победители се пазят в тайна, но това са много известни дами в категориите - певици (поп и фолк), актриси, водещи, репортери, реалити звезди, дизайнери, спортистки, носителки на титлата мис, писателки....

Доайенът на българската журналистика Иван Гарелов ще присъства на церемонията, за да връчи приза на г-жа Фандъкова. Сред останалите популярни мъжки имена, които ще излязат на сцената са Георги Лозанов, Йордан Йовчев, Даниел Златков, рапърът Играта, актьорът от Къде е Маги? Борис Лазаров и много други.

На гала вечерта ще се проведат и три благотворителни ревюта - с тоалети на модно ателие ММ, Зу Елемент и Пфард, и Севън Секъндс. Събраните от събитието средства ще отидат в помощ на бедстващото село Бисер и ще бъдат дарени лично на кмета Златка Ангелова същата вечер.


последни в Хайлайф:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.