Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Бранджелина пуснаха виното си на пазара
6 Март 2013
Розето "Миравал" ще струва около 13 паунда за бутилка

Първата партида от виното на звездната холивудска двойка Брад Пит и Анджелина Джоли беше пуснато на пазара.

Розето "Миравал", произведено в имението на двойката в град Бриньол в област Прованс-Алпи-Лазурен бряг ще струва около 13 паунда за бутилка. Производството на виното било наблюдавано от френското семейство винари Перен. Но Марк Перен сподели, че Джоли и Пит искали да направят нещо повече от това да поставят имената си върху бутилката.

"Те искат да се гордеят с виното в имението си и се стремят към съвършенство. Две семейства работят в имението", заяви той. Перен очаква около 150 000 бутилки розе да бъдат пуснати на пазара първата година. То ще бъде последвано от червено и бяло вино. Вината ще бъдат продавани чрез "добри търговци на вино и в добри ресторанти", допълни Перен.

Той разкри още, че идеята за новото бизнес начинание възникнала, когато звездите поканили семейството му в замъка си през юни миналата година. "Брад и Анджелина са много дружелюбни, мили хора и много земни", сподели Перен.

Джоли и Пит планират да се оженят именно в замъка Миравал. Живописното имение има собствен параклис, в който двойката смята да размени брачните си клетви. /БГНЕС


последни в Хайлайф:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

Чуден
17 Apr, 2013 | 00:28

Брях ! Толкова ли са го закъсали за пари ?!
Моите колеги са небогати българи и въпреки това не си продават виното.


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.