Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Леонардо Ди Каприо се оттегля от киното
18 Януари 2013
Актьорът обяви, че си взима дълъг творчески отпуск, тъй като се чувства уморен

Леонардо Ди Каприо обяви, че временно се оттегля от киното заради натрупана отмора. Актьорът, който е носител на "Сребърна мечка" от фестивала в Берлин (1997 г.) и "Златен глобус" (2005 г.), както и неколкократен участник в борбата за "Оскар", разкри това си решение в интервю "Bild".

"Чувствам се изтощен и затова трябва да си взема дълга почивка. За две години се снимах в три филма и изхабих силите си", казва Ди Каприо, който играе в наскоро излезлият филм "Джанго без окови". За 2013 година са планирани премиерите на още два филма с негово участие - Великият Гетсби по едноименния роман на Ф. Скот Фицджералд и Вълкът от Уолстрийт на режисьора Мартин Скорсезе.

Ди Каприо не казва обаче, колко дълга ще е почивката му, но планира да разкрие това в съвсем близко бъдеще. По време на почивката си той смята да пътува и както самия той се изразява "да направи света малко по-добър". Актьорът е известен защитник на околната среда и има намерение да направи "нещо добро" за нея.

Според думите му, той кара кола с електрическо задвижване и живее в къща осеяна със слънчеви панели. Борбата за чиста околна среда Ди Каприо определя като една от основните цели в живота си.


последни в Хайлайф:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.