Факти, Анализи, Коментари
   12 Юли 2020
О С Т А Н Е Т Е  У  Д О М А!
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Q U I Z

Слепец прогледна след катастрофа
3 Февруари 2020
Януш Горай изгубил зрението си преди 20 години, когато в резултат на алергична реакция
Незрящ мъж в Полша беше блъснат от кола, след което си възвърна зрението. За това пише в Мирър, като се позовава на местни медии, съобщава КРОСС. Януш Горай изгубил зрението си преди 20 години, когато в резултат на алергична реакция започнал да има проблеми с ретината на дясното око, а и лявото му око можело да различава само форми и светлина.

След като бил блъснат от кола на пешеходна пътека, той се нуждаел от операция на тазобедрена става. Но след две седмици рехабилитация мъжът внезапно си възвърнал способността да вижда. Освен това, през това аномално кратко време, всички наранявания, претърпени в произшествието, заздравели.

"Страничният ефект" на лекарствата, предписани му в болницата, се счита за основната версия на необичайното явление. Самият пациент е склонен да вярва, че зрението му се е върнало поради факта, че в момента на инцидента първо е ударил главата си върху капака на колата, а след това и в асфалта.

Лекарите няма да могат да определят точната причина за случилото се. След освобождаването от болницата Горай отказва да участва в изследвания. Той обаче не се сбогува напълно с лекарите, тъй като получава работа като охранител в същата болница.


последни в Знаете ли, че...:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

савант
10 Feb, 2020 | 14:03

Изкуството да усещаш гениалното. Влезте в която и да е художествена галерия. Препоръчвам художествената галерия във Велико Търново ! Влезте в залата с картини на прочути български творци. Какво трябва да се търси всред картините ли ? Много са нещата... Първо - върху каква материя са положени боите ! А преди да бъдат положени боите, как е обработено платното ! С какъв грунд е грундирано ! Основните пластове боя с какви четки са нанасяни ! Самите бои от какви материали са направени ! От естествени материали или с добавката на химикали ! Колко пластове боя са нанасяни, за да има картината завършен вид ! Моля, моля, и дума да не ства за някаква си цапаница !


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2020 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.