Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Звездата от сериала “Закон и ред” Джери Орбах почина
3 Януари 2005

Актьорът има във внушителната си филмография роли в “Мръсни танци” с Патрик Суейзи, “Универсален войник” с Долф Лундгрен и Жан-Клод Ван Дам и др.


     Знаете ли, че...
     Звездата от сериала “Закон и ред”, известният американски актьор Джери Орбах почина в Ню Йорк от рак на простата, съобщи BBC.

     69-годишният актьор има във внушителната си филмография роли в продукциите “Мръсни танци” с Патрик Суейзи, “Универсален войник” с Долф Лундгрен и Жан-Клод Ван Дам, “Борба за справедливост” със Стивън Сийгъл и мн. др.

     Джери Орбах започна борба с тежката болест в началото на декември 2004 г. Лекарите обаче бяха безсилни да му помогнат и той се спомина на 28 декември през нощта в Манхатън.

     Последните няколко седмици са били истинско мъчение за актьора, подложен на лечение с химиотерапия. Неотдавна Орбах започна работа по сериала на NBC “Закон и ред: Съдът на осъдените”, който се планираше да излезе на голям екран в началото на 2005 г. По-рано той се снима в “Закон и ред” в продължение на 12 сезона, като изигра ролята на детектива Лени Брискоу.


последни в Знаете ли, че...:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.