Факти, Анализи, Коментари
   2 Май 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
ТВ водещ почина след ухапване от змия
17 Февруари 2014
Пастор Джейми Кутс е един от водещите на предаването „Snake Salvation” по телевизия National Geographic

Пастор Джейми Кутс, който е един от водещите на предаването „Snake Salvation” по телевизия National Geographic, е починал след ухапване от змия. По ирония на съдбата пасторът смятал, че за човек, който вярва в Бог ухапването от змия не може да бъде фатално.

Полицията в град Мидълзборо, щата Кентъки е получила съобщение, че отровна змия е нападнала човек в събота вечерта в 20:30 местно време. Инцидентът е станал в местната църква. Когато полицията пристигнала на мястото на инцидента, се оказало, че жертвата на ухапването е станал пастор Джейми Кутс, който все още бил жив. Той обаче, отказал да бъде откаран в болница, а час по-късно лекарите го открили мъртъв.


последни в Знаете ли, че...:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

муспи
19 Feb, 2014 | 04:11

Атеист, защо смяташ че този като го намерили докторите след един час е бил мъртъв? Че ти откъде знаеш какво е жив, след като цял живот си виждал само мъртви?

Атеист
17 Feb, 2014 | 22:27

"По ирония на съдбата пасторът смятал, че за човек, който вярва в Бог ухапването от змия не може да бъде фатално." Глупостта ходи по хората.


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.