Факти, Анализи, Коментари
   2 Май 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Китаец надува гуми с нос
21 Януари 2014
Не Юнбин наду 4 автомобилни гуми за 21 минути като задачата му бе допълнително усложнена от 8 души, стъпили върху гумите /по двама на гума/

Китаец успя да надуе 4 автомобилни гуми за 21 минути, използвайки за целта носа си.

Задачата на Не Юнбин бе допълнително усложнена от 8 човека, стъпили върху гумите /по двама на гума/. Китаецът ги наду, втъкнал в ноздрите си шланг, през който дъхът му постъпваше в гумите.

Героят се увлича от нестандартното занимание вече 3-та година. Всичко започнало от посещението при лекар, при когото Не отишъл, понеже имал дихателни проблеми. "Надувай с носа си балони. Така ще оздравееш", посъветвал го докторът.

И Не го послушал. Отначало почнал с балони, а после преминал на автомобилни гуми. Засега китаецът не е решил дали да кандидатства за Книгата на рекордите "Гинес" - поради простата причина, че няма конкуренция в дисциплината "надуване на автомобилни гуми с нос".

Засега от "Гинес" са регистрирали единствено рекорд за надуване на балони с нос. Постижението е от 2010 г. и принадлежи на американеца Андрю Дейл, надул с носа си 23 балона за 3 минути. /БГНЕС


последни в Знаете ли, че...:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.