Факти, Анализи, Коментари
   4 Май 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Проучване: Уикендите трябва да са по 27 часа
4 Юли 2013

Уикендите на съвременния човек са толкова натоварени, че са му необходими 27 часа на ден, за да се справи с всички планирани дейности, пише БТА, позовавайки се на в. "Дейли експрес", позовавайки се на резултатитеот проучване, направено във Великобритания по поръчка на застрахователна компания.

Допитването разкрива, че освен 12-те часа, които в събота и неделя хората прекарват в приятни занимания като срещи с приятели, посещения на кино или ресторант, са необходими още 2 часа и половина за управленска дейност и 12 часа и половина за сън, домакински задължения и хранене.

Данните от проучването сочат още, че 26 % от хората се чувстват твърде изморени, за да се наслаждават на занимания, които би трябвало да са им приятни.

Изтощението е посочено като основна причина за отказа на повечето хора да се захващат с нови дейности. Оказва се също, че дори и да намерят време за разтоварване, 82 % от анкетираните го използват, за да проверяват свързани с професионалната им дейност имейли.


последни в Знаете ли, че...:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.