Факти, Анализи, Коментари
   4 Май 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Отслабвайте с ... шоколад
25 Юни 2013
Създадоха диетичен шоколад, от който се отслабва - той се приготвя без традиционните съставки на шоколада - масло, сметана и яйца

Дипломиран математик от индийски произход, който живее в Лондон, е създал мечтата на всеки шокохолик - шоколад, помагащ за отслабване.

Диетичното лакомство се приготвя без традиционните съставки на шоколада - масло, сметана и яйца. Вместо това Анееш Попат забърква смес от вода с различни аромати и какао. Приготвено по този начин шоколадово блокче съдържа 20 калории - колкото един морков, съобщава БТА.

"Шоколадът е полезен, стига да е направен по подходящ начин. Много хора не могат да се откажат от любимото им изкушение, а същевременно искат да поддържат здравословно тегло. Надявам се да съм им от помощ", казва 25-годишният Анееш Попат.

Предприемчивият млад мъж продава диетичния продукт в интернет, доставя го на ресторанти в Лондон и скоро ще отвори собствен магазин.


последни в Знаете ли, че...:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.