Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Сквернословещ папагал научи и приятелите си да псуват
9 Април 2008
Барни пратил по дяволите наведнъж свещеник, съпругата на кмета и двама полицаи
Барни
Барни

Папагал ара на име Барни във Великобритания научи двамата си приятели да псуват, съобщи порталът Ananova. Седемгодишният Барни бил известен с навика си да се изразява нецензурно. Както разказва неговият стопанин- Джеф Грюкок, Барни не се отказал от маниерите си въпреки наказанията и консултациите със специалист- зоолог. Нещо повече, един път той посъветвал гостуващите на стопанина му съпруга на кмета, свещеник и двама полицейски офицери да се отправят в известна посока, прибавяйки към призива и епитет, който не може да бъде цитиран.

Освен тези си дарби, Барни наскоро проявил и преподавателски талант. Той научил двама свои приятели, папагалите Сам и Чарли, да използват известните му изрази. Сега и трите папагала, които живеят заедно, прекарват времето си в съревнование кой по-гръмко ще произнесе един или друг нецензурен израз.

Стопанинът на папалагалите признава, че му се налага непрекъснато да увеличава звука на телевизора, защото не издържа на словесните атаки на питомците си вече. Той е подтиснат от мисълта, че папагалите ара живеят по 70 години и на него и семейството му ще им се наложи да се " наслаждават"  поне още половин век на изразителния английски сленг в изпълнение на невъзпитаните папагали...


последни в Знаете ли, че...:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.