Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Откриха тялото на едното дете, още издирват второто
16 Август 2018
Група от шест деца отишли вчера на бетонните тетраподи във Варна. Намирали се опасно близо до морето, когато вълните ги връхлетели. Във водата изчезнали две момчета - на 13 и на 14 години
Издирването на 14-годишното дете в морето край вълнолома във Варна продължава. Тялото на неговия 13-годишен приятел беше намерено тази сутрин. Това съобщиха от Военноморските сили, опровергавайки излязла по-рано днес информация, че са открити телата и на двете момчета, които вчера бяха пометени от голяма вълна.

Група от шест деца от село Каменар, без възрастни придружители, отишли вчера в късния следобед на бетонните тетраподи край Морската гара. Намирали се опасно близо до морето, когато вълните ги връхлетели. Във водата изчезнаха две момчета - на 13 и на 14 години.

17 водолази продължават да се гмуркат, но времето се влошава, морското вълнение се усилва и операцията става по-трудна, съобщиха експерти от Морската администрация. 

Екипи на сектор "Специализирани оперативни дейности" са обхождали района през цялата нощ. Още в 5.50 часа тази сутрин е направен оглед на района. 

Районната прокуратура във Варна образува досъдебно производство за изясняване на причините и обстоятелствата по случая.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.