Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Шефът на ФБР у нас
4 Март 2015
Той ще се срещне с премиера Бойко Борисов. Двамата ще обсъдят сътрудничеството в областта на сигурността и върховенството на закона

Директорът на Федералното бюро за разследване (ФБР) Джеймс Коми пристига на посещение в България. Той ще се срещне с премиера Бойко Борисов. Двамата ще обсъдят сътрудничеството в областта на сигурността и върховенството на закона.

Джеймс Коми идва у нас след визита в Румъния, където заяви, че киберсигурността и борбата с корупцията и тероризма са приоритети както за САЩ, така и за Румъния. Четири португалски изтребителя "Ф-16" и 150 военнослужещи и цивилни ще бъдат изпратени в северната ни съседка през май и юни. Военните ще участват във въздушни патрулни мисии на НАТО, предаде Асошиейтед прес, като цитира върховния ръководен орган на отбраната на Румъния.

Джеймс Коми пристига у нас по покана на председателя на ДАНС Владимир Писанчев. Това е третото посещение на директор на ФБР в България през последните 14 години. През 2001-ва година у нас дойде Луис Фрий. Десет години по-късно-през 2011-а на посещение в България беше Робърт Милър.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.