Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Американец не е свалял украсата от елхата си вече 40 години
27 Декември 2014
Игличките на елхата са пожълтели, но все още не са паднали, а играчките не се чистят, защото са доста стари и може да се счупят
Жителят на американския град Уосо, щата Уисконсин, Нил Олсън вече 40 години подред посреща Рождество с една и съща елха. Мъжът украсил дървото през 1974 година, когато двамата му сина били изпратени да се сражават във Виетнам, съобщава агенция Фокус, позовавайки се на ТАСС. Олсън се заклел да не сваля украсата, докато синовете му не се съберат на Коледа в бащиния дом. По-големият син бил ранен и сега живее в щата Вашингтон. заради раните си не може да пътува до Уосо, и затова елхата продължава да седи в хола на къщата. 

„Игличките са пожълтели, но все още не са паднали. Обзалагам се, че това ще стане в момента, в който големият ми син се прибере у дома”, казва 89-годишният Олсън. По думите му, играчките на елхата са вече на над сто години, и затова той се притеснява дори да чисти прахта от тях. 


последни в Знаете ли, че...:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.