Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
В Гърция пак стана страшно
25 Ноември 2019
Един мъж е загинал, а друг е в неизвестност след началото на лошото време, което обхвана южната ни съседка
Фронт с много силни дъждове и мощни гръмотевични бури удари бреговете на Западна Гърция през нощта, а днес ще засегне цялата страна, като се движи от запад на изток.

Един мъж е загинал, а друг е в неизвестност след началото на лошото време, което обхвана съседна Гърция. Двамата се качили на ветроходна яхта на пристанище. Силният вятър обърнал плавателния съд.

Бурята на много места и днес ще бъде придружена от градушки, особено в южните части на страната, според прогнозите на метеорологичната служба на Атинската национална обсерватория. 

В района на Атика и в столицата Атина дъждът, който започна през нощта, ще се засили, като до сутрешните часове се очакват силни гръмотевични бури със значителни количества валежи.

Очаква се лошото време да обхване и крайбрежните и планинските части на префектурите Лариса, Иматия и Пирея. В същото време в Егейско море се очаква много силен вятър.


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.