Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Луксозно бельо с марки Seniora и Мacho – еталон за финес и удобство
14 Април 2014
Хубавото бельо е повод за усмивка и добро настроение. Луксозното бельо, показва класа и стил без компромиси
 
Бельото под запазена марка "Seniora" се произвежда от “Сеньора" ООД, основана през 1995 година в град Пловдив. “Сеньора" ООД е със 100 % собствен капитал и е тясно специализирана в производството на дамско луксозно бельо. Един е от лидерите на българския пазар в този бранш.
 
Продукцията се произвежда от висококачествени италиански, френски бутикови дантели и помощни материали, съобразени с всички изисквания за безопасност, екологичност и комфорт. Разполага със собствена производствена база, отговаряща на европейските стандарти и оборудвана с професионална шевна техника. “Сеньора" ООД отбелязва възходящ път на развитие, благодарение и на високо образован и квалифициран персонал в областта на модата и дизайна, висококласното шевно производство, маркетинга и рекламата, логистиката.
 
“Сеньора" ООД има добре разработен вътрешен пазар и се радва на перспективно изградена и утвърдена дистрибуторска и магазинна мрежа. Продукцията й е радушно приета и на европейския пазар . На лукса на “Seniora” се радват и най-изисканите дами в Германия, Испания, Великобритания, Португалия, Чехия.
 
Първите модели, които излизат на българския пазар със запазена марка "Seniora” са луксозни дамски бикини, комбинация от памук и дантела. През 2003 година в производство влизат и първите сутиени.
Голямото разнообразие от модели луксозно дамско бельо - бикини, боксери, стрингове, сутиени, бодита, комплекти, корсети, комбинезони и др. са с безспорно качество на изработка, дизайн и материи, които могат да отговорят на всеки вкус.
 
За да отговори на нуждите на най-взискателните представители на силния пол, "Сеньора" ООД регистрира марката "MACHO new man" и пусна на пазара първите висококачествени модели.
 
Признание за успеха и авторитета си “Сеньора” ООД многократно е получавала при участията си в модни дефилета, изложения и панаири.
 
Основен принцип в работата е “Стил, красота и качество без компромиси”, постигнати със стриктен контрол, с упорит труд, с всеотдайност, и най-вече със сърца, изпълнени с много, много любов.
 
За контакти:
 +359 898 457 296
e-mail: seniora@dir.bg
 
Посетете и нашия сайт на адрес: 


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.