Факти, Анализи, Коментари
   2 Май 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Ситония ЕООД - термопанели, ЛТ- ламарина и окомплектовка в над 40 цвята по RAL
8 Април 2014
Стенни и покривни полиуретанови термопанели, сандвич панели с каменна вата, покривен термопанел - тип керемида и прозоречен тип, профилирана ламарина и окомплектовка в над 40 цвята по RAL

Сандвич панели

Цех за обработка на метали

Търговска база

Логистичен център

Хангар за самолети

Мандра

Битова сграда
Фирма „Ситония" ЕООД, работи в сферата на промишленото строителство. Основна дейност на фирмата е доставка на термоизолационни панели.
 
"Ситония" ЕООД е официален представител за България на една от най-големите гръцки компании за производство на термопанели и профилирани ламарини  -  „Металемборики - ТХ. Макрис" СА, Лариса, Гърция.
 
Продуктовата гама на фирмата включва стенни и покривни полиуретанови термопанели, сандвич панели с каменна вата, покривен термопанел - тип керемида, покривен термопанел – прозоречен тип, всички видове профилирана ламарина и широка гама окомплектовки и крепежни елементи, необходими за монтажа при термопанелното строителство.
 
Фирмата е и единствената на българския пазар, предлагаща над 40 цвята по RAL на всички видове панели и ламарина. 
 
Новост за българския пазар са дизайнерските термопанели – имитация на пръскана мазилка и различни конвенционални материали – дялан камък, дърво, метал, мед и други, придаващи на сградата уникален външен вид, без влагане на допълнителни материали и труд.
 
Заради своите многобройни предимства, строителството с термопанели наложи своите мащаби, както в световен мащаб, така и в България. От тях се изграждат всякакъв тип промишлени и търговски комплекси, сгради в сферата на селското стопанство, хранително-вкусовата промишленост, търговски и спортни комплекси, хладилни и сушилни съоръжения и не на последно място битови и офис сгради. 
 
Строителството с термопанели е бързо и евтино. Сградите са с дълъг живот и не изискват допълнителни разходи по ремонт и поддръжка. Материалите са с висока степен на термо- и шумоизолация, напълно рециклируеми при необходимост и с възможност за демонтаж и монтаж на ново място.  
 
За улеснение на своите клиенти, фирма Ситония поддържа , във всички по-големи градове на страната, контакти с фирми, изграждащи промишлени и стопански обекти с метални конструкции и термопанели.
 
На своите клиенти, фирма „Ситония”  гарантира точност и акуратност при изпълнение на поръчките, бързи срокове на доставка, а при изрядно представена строителна документация и възможност за рязане по точен размер. 
 
След повече от 15 години на българския пазар, разчитайки на своя професионализъм, качествени продукти и разбирайки нуждите на българските инвеститори и строителни компании, фирмата е поставила изцяло своите  умения и работа в услуга на клиента. 
 
Цялата гама предлагани продукти, както и последни обекти изградени с материали на "Ситония" ЕООД, може да разгледате в страницата на фирмата в интернет на адрес:
 
За контакт:
 
Склад - Стара Загора
ул. Загоре /до ДСД/ 
sitonia@abv.bg
042 607 877
0885 47 60 60

Склад - Пловдив
ул. Васил Левски 105 
office@sitonia.eu
032 944 686
0889 40 80 30
 
Офис - Стара Загора
ул. Поп Минчо Кънчев 41
sitonia@abv.bg
042 607 877
0885 47 60 60





последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.