Факти, Анализи, Коментари
   27 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Бюджетът на Пловдив с над 1 милиард лева по-малко от този на София
26 Януари 2017
На заседанието присъства и кметът Иван Тотев, който прекъсна отпуската си и беше посрещнат от голяма група поддръжници
Общинските съветници в Пловдив приеха новия бюджет – той е 278 милиона лева. На заседанието присъства и кметът Иван Тотев, който прекъсна отпуската си и беше посрещнат от голяма група поддръжници. Разследването срещу него за обществената поръчка за строителството на зоопарка продължава. Във вторник Апелативният съд реши, че не се налага отстраняването му от длъжност. 

Въпреки неодобрението на съветниците от БСП по някои от финансовите параметри на бюджета и коментарите на представителите на Патриотичния фронт, че разследването срещу Иван Тотев красноречиво говори за управленските му възможности, в крайна сметка той беше приет с гласовете на 32-ма общински съветници. Едва трима бяха против, а 14 гласуваха "въздържал се". 

След гласуването кметът Тотев подчерта: Това е бюджетът, който е приет с най-малко гласове "против", откакто изобщо ГЕРБ управлява Пловдив и приоритетите бяха приети.

Общата финансова рамка на капиталовата програма е 50 милиона лева.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

Шоп
26 Jan, 2017 | 20:46

Къде сте вий, къде сме ний


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.