Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
70-годишен пловдивчанин е сред милионерите в България
24 Март 2015
Мъжът е подал данъчна декларация за малко над 1,5 милиона лева, спечелени от стопанска дейност като едноличен търговец

70-годишен жител на Пловдив е сред милионерите в България, показват данните на НАП за декларираните до този момент лични доходи, придобити през миналата година.

Мъжът е обявил пред приходната агенция малко над 1,5 милиона лева, спечелени от стопанска дейност като едноличен търговец.

Към днешна дата са известни още двама милионери в обхвата на НАП-Пловдив - те са от Стара Загора и са декларирали големи доходи от трудови правоотношения и от друга дейност - свободна професия, авторски права или граждански договори.

Тримата от Южна България попадат сред 32-мата милионери в България, заемайки 17-о, 18-о и 19-о място в класацията на заможните физически лица.

Две дами са декларирали доходи от по 700 хиляди лева в НАП-Добрич. Те са обявили, че доходите са от упражняване на свободни професии и са внесли дължимия данък в бюджета. От началото на данъчната кампания над 3500 добруджанци са декларирали доходите си, от тях 1200 по електронен път.

До днес 12 800 жители на област Пловдив са декларирали доходите си от миналата година. 4 600 от тях са го направили онлайн - с електронен подпис или ПИК.

До 30-и април се декларират личните доходи, придобити през предходната 2014-а година, напомнят от НАП. 5 процента отстъпка от дължимия данък може да се ползва, ако декларацията се подаде по интернет до 31-ви март и ако лицето няма стари публични задължения.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.