Факти, Анализи, Коментари
   3 Декември 2021
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Жестока катастрофа в центъра на Пловдив тази сутрин
19 Март 2015
18-годишна девойка от Куклен е с много сериозни наранявания и опасност за живота

Тежка катастрофа стана в центъра на Пловдив. Инцидентът е станал на северния вход на тунела на булевард "Цар Борис III-ти Обединител".

Момиче е в тежко състояние след пътен инцидент тази сутрин в Пловдив, съобщиха от МВР-Пловдив. Сигналът за произшествието след тунела на бул. “Цар Борис ІІІ Обединител” в посока Панаира е подаден около 9.10 часа.

По първоначални данни, при преминаване от средна в лява лента, лек автомобил “Фолксваген” се блъснал странично в съседен лек автомобил “КИА”, отскочил и преминал през разделителните колчета в платното за насрещно движение, където се ударил в лек автомобил “Рено”.

В болница със сериозни наранявания е откарана 18-годишна девойка от Куклен, която пътувала в първата кола. Момичето е настанено в Клиниката по анестезиология и интензивно лечение с фрактури на таза, на черепа и ребрата. Шофьорът К.А. /28 г./, също от Куклен, и останалите участници в катастрофата са тествани за алкохол, резултатите са отрицателни.

Служители от сектор “Пътна полиция” продължават работата по изясняване на причините и обстоятелствата около катастрофата.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2021 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.