Факти, Анализи, Коментари
   21 Май 2024
 Коментари    Дискусия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Урок по история
Николай Заяков - 11 Юли 2008
Когато си тръгнат лошите, идват по-лошите. Но лошите не си отиват съвсем.Историята е куп старо желязо.

Когато си тръгнат византийците, идват турците. Но византийците не си отиват съвсем. Остават тук като част от турското присъствие.

Когато си тръгнат турците, идват руснаците. Но турците не си тръгват съвсем. Остават тук като част от руското присъствие.

Когато си тръгнат руснаците, идват американците. Но руснаците не си тръгват съвсем. Остават тук като част от американското присъствие.

Когато си тръгнат фашистите, идват комунистите. Но фашистите не си отиват съвсем. Остават тук като част от комунистическото присъствие.

Когато си тръгнат комунистите, идват демократите. Но комунистите не си отиват съвсем. Остават тук като част от демокрацията.

Когато си тръгнат добрите, идват лошите. Но добрите не си отиват съвсем. Остават тук като част от инвазията на лошите.

Когато си тръгнат лошите, идват по-лошите. Но лошите не си отиват съвсем. Остават тук като част от протектората на по-лошите.

Когато си тръгнат по-лошите, идват най-лошите. Но по-лошите не си отиват съвсем. Остават тук като хранителна среда в резервата на най-лошите.

Когато си тръгнат най-лошите, идват българите. Но най-лошите не си отиват съвсем. Остават тук като морален коректив на българите.

Когато си тръгнат българите, идват циганите. Но българите не си отиват съвсем. Остават тук като част от циганите.

Когато си тръгнат и циганите, не идва никой.

Историята е куп старо желязо.


последни в Коментари:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

Mутрев
05 Mar, 2009 | 17:14

Я-а....

Вместо да ми отговорят, или да вземат отношение по темата.... НЯКОИ.. МЕ ИМИТИРАТ........ме имитират и....отново добавят вода, че да удавят рибата!!!

Интересно кога ще се осмели някой ..... подплашен заек... да ми каже ЛИЧНО ... несъгласието си (ИЛИ ДА ПОСПОРИМ ПРИЯТЕЛСКИ...) ???

Та.... по въпроса за историята и пишман-дипломирани "историци".... някой ще донади ли нещо ???

Чалгю
22 Jul, 2008 | 15:27

Ако тебе баща ти те е записал в регистъра с името "Вулгар".... аз сам съм си избрал ника (именно щото знам значението което такива като тебе влагат в този ник)

Трое право е и да си болен от мазохизъм и нихилизъм (но това си остава ТВОЕ ЛИЧНО МНЕНИЕ)

А................ като плюеш Българите.... не си мисли че ставаш по-малко идиот!!!



vulgar
20 Jul, 2008 | 07:35

Щом ти е по-приятно да те наричат вулгар вместо обикновен простак,няма да ти кършим хатъра...би било прекалено вулгарно,т.е.-българско...какво да направим като за евреопейските ни приятели българин и простак са в етнонима ни неделимо цяло. Не ти ща пари за урока по история,явно пак няма да схванеш поуката

Мутрю
19 Jul, 2008 | 21:11

Това че ТИ... си вулгарен простак и болно от логорея идиотче, господине....не означава че всички Българи са такива!!!

И като плюеш Българите.... не си мисли че ставаш по-малко идиот!!!

Напротив!!!

vulgar
19 Jul, 2008 | 09:42

Нейсе,разбрахме съ! Абе,4алгьо,мутрьо и др.в спектъра,аз ви казвам,че не знаете азбуката,а романи искате да пишете - вие ми се сърдите и ме обиждате . ЗАЩО,джанъм?!? ЗА КАКВА "ИСТОРИЯ" може да става въпрос ако не знаете дори значението но СОБСТВЕНОТО си ИМЕ????????????????? Ами тогава Д Р У Г И ще ви го обяснът!!!!!!!!!!!!!!! Затова ще сме Вулгари. Да ,ако сте умни - най-напред РАЗБЕРЕТЕ КОИ СТЕ! И ЩО ЗНАЧИ БЪЛГАРИН !!! Абе гърците/ако не знаете/ премахнаха буквата "Б" от аз буката си заради нас,наричащи ни Вулгари/простаци/, а аз ли съм ви виновен ? Е тогава...

MутроЧалгов
17 Jul, 2008 | 00:00

А какъв точно е цветът на мутрите и чалгите?

(прозрачно бял.... и поемащ политическия цвят на поредния си Партиен лидер-роб!!!)

vulgar
16 Jul, 2008 | 22:40

...a staroto джилязо посиняло-останали му сиганите да го съберат и продадат...и по една синя сливова-менте да пият.Затуй са черни,чак СИНИ,костовистите...остават СЛИВИТЕ,а след тях - пак СМЕТ

Чалгю
14 Jul, 2008 | 04:26

Тъй че...господа и дами.... прочистете си държавата от продажни мутро-политици и предатели..... за да се "прочисти" атмосферата и... да си "отмрат" мутро-чалгювците!!!

Mутрю
14 Jul, 2008 | 04:24

Унищожението на България идва най-вече от мутро-политиците ...... за които гласуват празноглавите ЦВЕТНОМИСЛЕЩИ злобарчета и завистливци!!!

pump it!
13 Jul, 2008 | 14:24

Израдва ме текста ти, Кольо!
А къде ще сложим мутрите и чалгаджиите?
Защото те не са българи.
Но пък активно подпомагат унищожението.
Дори по-активно от другите остатъци.
Та къде ще турим тази сган?

Чалгю
11 Jul, 2008 | 15:17

Не бе! Безмозчните и цветномислещи ще ги назначим в нашите чалга оркестри да свирят на ...... свирките на клиентите......

Mутрю
11 Jul, 2008 | 15:13

Браво на автора!!!

Сега остава да назначим някого да сортира видовете метал в тази купчина стари жерезарии! И поне да намерим къде да сложим труднооткриваемия скъп метал ......Национално самоуважение и гордост!

Е........ отпадъци като Тъмносиния тука ( и подобни цветномислещи и безмозъчни...).... може и да ги продадете на циганите за скрап!!

....

Тъмно син
11 Jul, 2008 | 12:34

И след циганите идват боклуци като Чалгю, Мутрю, Вулгар, Емилчо Калненцето. Докато има такива кретени са в България нищо хубаво не ни очаква.


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.