Факти, Анализи, Коментари
   19 Май 2024
 Коментари    Дискусия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Гейпарадът като избори
Евгений Тодоров - 30 Юни 2008
Гейпарадът заприлича на български избори. Всички твърдят, че са спечелили..
Евгений Тодоров
Евгений Тодоров

Участниците в него – между 50 и 80 души, твърдят, че са постигнали огромен успех.

Противниците – много повече, също са доволни, че в продължение на дни бяха в центъра на медийното внимание. Ако никой не беше чувал за Боян Расате, сега ще знае кой е – „онзи, дето искаше да бие педерастите”. Което беше и целта на занятието.

Спечели и полицията, която показа, че когато иска да полага ред, го може.

Иначе парадът беше слаба ракия. По същото време в Бърно се събраха по същия повод 500 души, а в Мексико 200 000.

Казват обаче, че така се почвало – в Ирландия в началото били петима. В Испания първия път също искали да ги бият, но след това гейпразникът се превърнал едва ли не във всенародно тържество.

Аз също не съм от хората, които се радват на такива прояви. Но едно е безспорно – те са индикация за нивото на толерантност на обществото.

А не са нужни кой знае какви аргументи, за да се стигне до извода, че има връзка между толерантността и просперитета.

Казано по-накратко – никой не бяга в страна, където бият педерастите. От страни, в които ги бият или поне искат да ги бият, хората обикновено бягат. Без да съзнават каква е връзката. Даже бягат, проклинайки „педерастката държава”. И отиват точно в такава – защото там се живее по-добре.

Та покрай гейпарадът и написаното за него, си направих един списък на най-големите противници на тази част от човечеството.

Фашистите – във фашистка Германия направо са ги пращали в лагери.
Комунистите – в комунистическа България поведението на гейовете беше инкриминарано и ги съдеха.
Истинските националисти
Църквата /или поне част от нея/
Феновете на Левски и ЦСКА /като никога обединени/
Зрителите на професор Вучков/милиони/
 

Извън тези категории остават около 3,8 % българи. Което означава, че обратните и техните симпатизанти не могат да минат 4 процентната бариера. И нямат право да организират повече паради.

Долу педалите и България над всичко!


последни в Коментари:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

Мутрю
07 Jul, 2008 | 21:21

Това дето ви го казва момИченцето Кало е вярно! Дори познавам един дебеловрат дето му плащат специално за да му прави Кало свирки и да бъде Кало "отцепван" грубиянски!

Тъмно син
06 Jul, 2008 | 19:42

Си, си! И голям боклук си. Си, си!

Емил Кало
03 Jul, 2008 | 17:30

И гей съм и парад съм и ченге съм и мутра съм...Съм съм! Шалом!!!

vulgar
02 Jul, 2008 | 14:07

Прави ми впечатление,че темите/най-4ифутските/,за парите...не намират отклик в аудиторията...На българина НЕ ТРЯБВА да се говори за пари...може-би защото още на пра-пра дядовците им ТЕ БЯХА ОТНЕТИ!!! Затуй сега ни занимават с дилемата:да станем ли педерасти,или -не. И понеже повечето българи са си най-обикновени,ОБЕЗПЕДЕРАСТЕНИ кретени...просто ще трябва да ни убият-то като и за сех не ставаме,за кво сме им?

Старшината
01 Jul, 2008 | 16:18

Не съм казал, но ще повторя! -Човек се затрива! Даже и името му се променя (както на оня дето стана чрез съда....Манчестер Юнайтед"............ И писано се изтрива! Разкази се манипулират!................................................................


Чутото дори и веднъж, но верно......... обаче остава като дупка в зъба караща езика подсъзнателно да я "обхожда тази дупка"..........................................................
............ а пък и гузната съвест с времето си свършва работата!

( кой ли ще поспре ..... кервана на Али Баба и 40-те разбойници???)

Или пък дълтоносите Пиноко-Медии в БГ..... дето "забравят да дадат интересни и "опасни" за спокойствието на Оей-политици и медиите им.... информации (като тази за бунтовете в Китай.... след "затъмненото" убийство и изнасилване на едно 15годишно девойче от СИНА НА МЕСТЕН ПАРТИЕН ВЕЛМОЖА)


Откриваем
30 Jun, 2008 | 17:42

Дори политическите ни гей-зеленчуци (както казва тук един) могат да се дообразоват тук: *******

А пък цветномислещите "умници" така и няма да стоплят за какво иде реч!

анонимен
30 Jun, 2008 | 17:38

ПРЕДИ ВРЕМЕ, ИМАШЕ МНОГО ЛОЗУНГИ: "ВСЕКИ ТРУЖЕНИК - РАЦИОНАЛИЗАТОР!", "ВСЕКИ ПОСТРОЕН ЗАВОД - УДАР ПО СВЕТОВНИЯ ИМПЕРИАЛИЗЪМ!". ТАКА, КАТО ГЛЕДАМ, НАЙ-ДОБРЕ ЩЕ НИ ЛЕГНЕ ЛОЗУНГА: "ВСЕКИ БЪЛГАРИН - ГЕЙ!" ТОГАВА ЩЕ СТАНЕМ НЕ ЕВРОПЕЙЦИ, АМИ ПО- ПО- НАЙ-!. ДЕРЗАЙТЕ!

бай Пешо
30 Jun, 2008 | 17:10

Ех, Женя, Женя, комсомолецо дърт,
Много се поевропейчи и забрави родния език (който нивга не си владеел като хората и говоримо, и писмено, въпреки дипломите) : "индикация за нивото на толерантност" = ПОКАЗАТЕЛ за РАВНИЩЕТО на ТЪРПИМОСТ, " толерантността и просперитета" = ТЪРПИМОСТТА и НАПРЕДЪКА/ РАЗЦВЕТА.
Употребата на чуждици пряко съответствува на простотията[conditio sine qud non].
А в списъка на враговете на еднополовите (хомофобите) съзнателно или не пропускаш скъпия на сърцето ти "велик, братски Съветски Съюз и най-паче Отца Человечестваи Гений Всех Времен и Народов - по съпроса ще намериш Хималаи от сведения в рускоезичната Мрежа, която ежедневно ползваш за сайтчето си.
и си спести просташката ирония - "Долу педалите и България над всичко!"
Бъди здрав!

Ха-ха
30 Jun, 2008 | 16:18

60-80 човека, излезли на гей парад, като за България си е направо рекорд за Гинес. Е, внуците и правнуците на биячите на гейовете отпреди 1989 г. по стар семействен обичай бяха повече. Тия отхранени бабаитчета като не можаха да набият безпомощните гейове, вечерта към 9 часа се биха помежду си в подлеза на НДК и го окървавиха с нормалната си и нетолерантна кръв.

Чалгю
30 Jun, 2008 | 13:37

Пък аз..... ако не ме беше страх.... щях да си изпрося местенце в някоя от многобройните наши "Националн уж Гей-Медии" и да напиша десетки есета и коментари ..... дори и само на базата на написаното и още не изтрито тук.... от мен и "духовните ми ник-двойници"................

Ама ще ми затворят набързо устата..... и ще изтърва .... мутресите и спокойствието си!!!

Чалгю
30 Jun, 2008 | 13:12

Геруде ни казва...."Много неща от демократичния начин на живот са ни чужди - протести срещу несправедливости, работеща съдебна система срещу корупцията и пр...."

Така е.... и нищо няма да се смени докато "Гей мисленето ви"... не се смени!

Дотогава.... и църквата ви няма да се сети че дори и под турското..."присъствие".... поповете поддържаха националното съзнание и самоуважение!!! (и си харчеха парите и времето както Паисий да ви отворят очите)

Днес обаче.....поповете ви...... се бият като еврейски вехтошари за...."църковно имущество и власт"!!!

А "духовните педераси" като мнозинството от .... непедерасите...... се кефят от "деховното ежечасно огъзване" от манафите на гей-политическите ви зеленчуци!!!

gerryqu
30 Jun, 2008 | 12:42

Много неща от демократичния начин на живот са ни чужди - протести срещу несправедливости, работеща съдебна система срещу корупцията и пр. Но виж педераските прояви не са ни чужди. Не ни стига порнографията, заляла РЕП-овете, телевизиите и заведенията ни, а сега и парад на педерасите! Няма ли кой да организира парад на морала, човечността, родолюбието, ама не по извратения начин на АТАКА, защото и те са вид педерастия, ама политическа (няма идеология - само шуробаджанащина, простащина и побои).
Църквата ни е слаба, още не се е съвзела от намесата на комунистическата държава в нейното битие. Единици са свещениците, които наистина правят нещо ефективно за проповядване на вярата и за въвличане на децата по пътя към Исус.
Вместо това заявяват негативно отношение към гейпарада, с което вместо да го спрат му направиха реклама, та вместо 10, отидоха 50-80 "човека", дето са толкова "умни", че не се сещат, че ако майките и бащите им бяха обратни сега тях нямаше да ги има и нямаше да има и гей-парад.
Не че ги мразя тях персонално - не ги и познавам, но аз не им натрапвам моята полова ориентация и морал. Защо те трябва да ми натрапват своите?

Ха
30 Jun, 2008 | 11:57

Кво ли пък може да се иска от едно племе дето даже педерасите му не смеят да се покажат свободно?.......................... ( за изборни активности ще ми говорят......)

В другите държави хората излизат спонтанно на национални протести срещу поскъпването на храните, на петрола.... срещу затварянето на фирми.... срещу безработица.... за даване под съд на корумпирани...


Даже медии има дето стачкуват и не издават вестниците и списанията си като нещо не им харесва.

Тука...... кво друго освен "обезлюдяване на колониалната територия" чрез "стрнни" медицински грижи и чрез.... прогонване на младите в търсене на работа в чужбина (дори и като боклукчии ..........с реални дипломи)..... и безгласно ошашавено СТАДО!!!

Да, ама не!
30 Jun, 2008 | 11:29

Както казваше един "велик Български мислител" и слуга на две системи.................... Да ама не!

Щото в Европата ( в която уж ни взеха вече)............ ако се окаже че броят на "НЕГЛАСУВАЛИТЕ" е по-голям от броя на гласувалите дори за спечелилата партия...... МЕДИИ И ПОЛИТИЧЕСКИ МИСЛИТЕЛИ....... вдигат медиен шум за ДЪЛБОКА ДУХОВНА КРИЗА В ОБЩЕСТВОТО"........... и Политиците им търсят начин да "убедят" гражданите в НАЦИОНАЛНАТА СИ ЗАГРИЖЕНОСТ И ДОБРИ НАМЕРЕНИЯ....(не само на думи де)

В Булгаристан..... целта е само да се пипнат паричките.... И дори "Великата БСП" вместо да я е грижа за пенсиите и заплатите на хората.... иска да взема ТРОЙНИ СУБСИДИИ за "партийна дейност"

Дейност по ТОТАЛНОТО ДОРАЗБИВАНЕ НА ЕДНА ........ужЕвропейска държава?

Тъжен
30 Jun, 2008 | 10:48

Да де, ама пък КОЙ ДА НАПРАВИ "ЕСЕ" за тези неща? Кой да посмее?

Пък и кой ще се осмели да признае че ...........

когато в една "ДЕМОКРАЦИЯ" ..... неучастващите (ИЛИ ОТХВЪРЛЕНИТЕ) в обсъждането на проблеми и вини са повече от поддръжниците на ВЕЛИКИ ЦВЕТНОМИСЛЕЩИ (май най-вече в зелено...) политически зеленчуци............ДЕМОКРАЦИЯ НЯМА!!!

Най-добре наистина..... да се изпросят от Европата ( на мястото на отказаните заради корупцията пари)......... ЕВРОСЛУЖИТЕЛИ ЗА МЕСТНИТЕ И НАЦИОНАЛНИ АДМИНИСТРАЦИИ!!!

При това положение.... нашите политически зеленчуци ще могжат да се назначат като секретарки (или гавази).... и ще се окажат НАЙ-СТРАСТНИТЕ защитници на НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ.....(от.....националните поданици)



Весел
30 Jun, 2008 | 10:37

Да де! Днес в България е мо-демократично да е човек педераст, отколкото ГРАЖДАНИН загрижен за живота и бъдещето на децата си!................ Пък и медиите пак намериха начин да отклонят вниманието на народа .... в посока "правата на обратните"........ Разбрахте нали? .....Въпросът всъщност не е за някакво толерантност .....ЩОТО КЪМ ОБИКНОВЕНИЯ ИЗБИРАТЕЛ ТАКАВА НЯМА!!!..................................

Пък и ........ КОГА ЩЕ СЕ НАМЕРИ В БЪЛГАРИЯ................... есеист-анализатор-политолог.............. който да направи една проста сметка за да види че .........................................
При всеки избори поне 33 процента от Българите НЕ ГЛАСУВАТ!(що плачат тогаз че не ги броят за нищо?) ...........

Макар че.... в името на демокрацията...............БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ ВПИШЕ В ЗАКОНА че ако някога НЕГЛАСУВАЛИТЕ И РАЗОЧАРОВАНИ..... се окажат всъщност по многобройни от "СПЕЧЕЛИЛИТЕ" изборите с ЕКСКУРЗИОННИ... или с БИРЕНО-КЕБАПЧЕНИ ГЛАСОВЕ...........................ДА СЕ НАЗНАЧИ СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО от технократи..... И ПОЛИТИЦИТЕ.... да си правят опозиционните гимнастики..... ДОКАТО ПРИ НЯКОИ БЪДЕЩИ ИЗБОРИ ..... гласуват наистина за тях!!!...........................

Или пък да се изпросят от Европата ( на мястото на отказаните заради корупцията пари)......... ЕВРОСЛУЖИТЕЛИ ЗА МЕСТНИТЕ И НАЦИОНАЛНИ АДМИНИСТРАЦИИ!!!

При това положение.... нашите политически зеленчуци ще се окажат НАЙ-СТРАСТНИТЕ защитници на НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ.....(от корумпираните еврослужители?!?)



  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.