Факти, Анализи, Коментари
   22 Май 2024
 Коментари    Дискусия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Да спрем Обама
Евгений Тодоров - 21 Януари 2008
Американците направиха много големи поразии, сега – както върви, ще вземат да направят най-голямата...
Eвгений Тодоров
Eвгений Тодоров

Ще изберат Обама.

Представяте ли си – президентът на Америка черен като циганин.

Че те тогава и нашите цигани ще придобият кураж и не се знае утре кой ще вземе да ни управлява. За резил на 1300 годишната ни история.

България – люлката на европейската цивилизация, родината на Кирил и Методий и техните букви, земята на Ботев и Левски да се управлява от някой български Обама.

То впрочем няма да бъде изненада. Иван Костов беше ясно какъв е. Някои казват, че от същата раса бил и Тодор Живков, но много не го вярвам.

След Черния Мавър дойде Симеончо. Той пък какъв е – никой не може да му хване края. Всякаква кръв има, само не и българска. Пък на всичкото отгоре нарече и внук си Хасан.

Таман го махнахме пък дойде Серьожка-Матрьошка. С матерен език руския. Той поне е беличък. Но и с просто око се вижда, че всъщност нас ни управлява  Доган Ефенди. И Емел Етем – дето по време на снеговете се скри някъде. Била на курорт. Знаем ги тия курорти – със сигурност е била в Анкара да докладва за свършеното и да получи нови указания как да ликвидира истинските българи.

Те да бяха само американците. А то и французите си избраха начело един унгарски евреин. А жена му била с моминска фамилия Циганер. Ясно е каква е. Аз толкова й се радвах, като помогна на нашите медици, но като я разобличиха в някакъв вестник, и веднага я разлюбих.

Като я разлюби Саркозито, много се зарадвах. Обаче онази, новата, Карла ли беше, се оказа италианска еврейка.

Много се е омешал този свят. Въпросът е как в тази мешавица да се опазим като чиста еднонационална държава.

Така че трябва да направим нещо и да спрем Обама.

Иначе утре и нас може да ни управляват някакви черни.

Ако обаче американците изберат Обама, ще ни остане едно утешение.

Може да е черен, но поне не е евреин.


последни в Коментари:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

k
29 Jan, 2008 | 19:04

Като гледам коментарите тук е паднало наистина голямо пързаляне :)

voininatangra
23 Jan, 2008 | 00:16

Евгений, личи си по писаното, че си чел или четеш сайта на "Воини на Тангра". Или поне си научил неща, които ние изнасяхме в информационното пространство първи. Когато ние пишехме тези неща, вие ни обливахте обилно с лайна. Сега, когато се оказа, че наистина ни един от управляващите ни не е етнически българин и не може да бъде скрито, тогава почнахте да пеете нашата песен. Но дали не е късно вече? Не забраяйте какво каза един циганин-депутат: "Вашата вече е изпята".

STEFAN D-R D TCHOLAKOV-SV
22 Jan, 2008 | 21:33

ЧОЛИ БОЛИ - КУК, ОБЕЩАВА ДА ГО ВЪРТИ КАТО ТРУДОВАШКИ КЪРНОКОП, И ДА ГО ЗАБИВА ВЪВ ВСЕКИ ***** - ОТ ЦАР ДО ПРЕЗИДЕНТ НА ВСЕКИ ЩЕ *****!
-
ТУКА СЪМ ПИСАЛ ЗА ШВЕДСКИТЕ ПЪТИЩА, ТИ МЕ ЗАКАЧАШ ЗА ЮДЕЙСКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ, КОЛКО СА ОГРАБИЛИ И ТРЯБВА ЛИ ДА ГИ ПРЕСТЛЕВАМЕ ТЕЗИ УБИИЦИ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД !
-
НЯМА МАЛКА И ЛИ ГОЛЯМА КРАЖБА И ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. ВСИЧКО ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕСЛЕДВА, АКО НЕ СЕ ЗАПОЧВА ПО ТЕРОРИСТИЧЕСКИ СРЕЩУ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ !
-
СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

ШВЕЦИЯ

Благородния Справедлив Седящ Бик
22 Jan, 2008 | 18:44

Евгений, ти пак разлайвш форумците, и после седиш и се кефиш как се дърлят и на тебе и помежду си. Не виждам нищо лошо някой интелигентен, справедлив, синеок, рус, красив и богат циганин да ни управлява! Какво лошо има в това? А и дори турчин да е със същите качества, защо не?
Обаче реалната действителност е, че мангализацията на страната върви с пълна сила. Всички дето имат малко пипе в тиквата се изнасят там, където ги няма тия маймуни тук, т.е. в цивилизования свят.

Искрено твой,
Noble Fair Sitting Bull

Палячино
22 Jan, 2008 | 18:33

Пилате, съгласен съм с теб, но по отношение на твоя коментар. Тъп е. Що нямаш чувство за хумор, бе? Добре, че нямаш власт - щеше да ни изпотрепеш всичките тука.

Pilat_Pontiiski
22 Jan, 2008 | 17:59

Да пишеш или да не пишеш ? Това е въпросът. Е как да напиша коментар на толко плоска и безсмислена провокация. Оставам с впечатленето, че лицето Е.Т. изпитва мазхоистично удоволствие да бъде заливан с хули, псувни и обиди от читателите и затова е написал горната статия. Освен патологичната графомания и интелектуалната импотентност друг възможен мотив е, че просто му плащат хонорар и гледа да пише , колкото се може повече шлака. Но това не прави по-малко малоумна и безсмислена цялата върволица от блестящи съждения. Обръщам се се една голяма молба към редакторите на български фактор: МОЛЯ ВИ ИЗБАВЕТЕ НИ ОТ ИНТЕЛЕКТУАЛНИТЕ ЕКСКРЕМЕНТИ НА ЕДИН ГНИЛ УМ. ИМА ДОСТАТЪЧНО ДОЛНОПРОБНИ ФОРУМИ И САЙТОВЕ ВЪВ ВИРТУАЛНОТО ПРОСТРАНСТВО, КЪДЕТО МОГАТ ДА СЕ НАМЕРЯТ И ИЗЛИВАТ ТАКИВА. ХОРАТА ТУК ТЪРСЯТ КАЧЕСТВО.

Петоцветник
22 Jan, 2008 | 15:14

Хора, не виждаге ли как Е. Тодоров елегантно ви занася? Това е журналистика на ръба на провокацията. Малцина я владеят. вно трябва и култура, за да се въприеме подобаващо. Ума не ми го побира как не схващате иронията в този материал. Повече чувство за хумор, дами и господа!

gringo
22 Jan, 2008 | 13:57

Незнам само как модераторите на този за мен доста добър сайт позволяват такива изказвания и коментари.Чудя и се мая как е възможно човек,журналист(наричащ себе си) да пише такива коментари.Всеки има право на собствено мнение,но някои неща не трябва да се изказват на всеослушание,поне ако не искаш да се изложиш.Но разни хора - разни идеали е казал поетът...

Симеон
22 Jan, 2008 | 13:26

Господин Тодоров, изложихте се с тази статия. Информирайте се по-добре и сам ще се убедите че не сте прав.

real
22 Jan, 2008 | 12:07

Не става само с акъл, трябва и хитрост :)

STEFAN D-R D TCHOLAKOV-SV
22 Jan, 2008 | 03:39

ВЪЗПОМЕНАНИЕ - Д-Р МАРТИН ЛЮТЕР КИНГ

ДРАГИ БЪЛГАРИ,
НА 21 ЯНУАРИ 2008 ГОДИНА СЕ ЧЕСТВА СПЕЦИАЛЕН ДЕН В САЩ - ДЕН И ВЪЗПОМЕНАНИЕ НА Д-Р МАРТИН ЛЮТЕР КИНГ, КОЙТО ПОЛУЧИ НОБЕЛОВА НАГРАДА МИ МИР И В 1968 ГОДИНА ГО УБИХА ПРЕДСТАВИТЕЛНО, ЗАЩОТО ТОЙ БЕШЕ КАЗАЛ - АЗ ИМАМ ЕДИН - ДРИМ - МЕЧТА - ЧЕРНИТЕ В САЩ ДА ИМАТ ПРАВА !
-
ТУК В ШВЕЦИЯ СЕ ОТБЕЛЯЗА ТОЗИ ДЕН !
-
ТАМ В ЮДЕЙСКО АМЕРИКАНСКА - САЩ БЪЛГАРИЯ ПРОПАГАНДИРА ЛИ СЕ ТОЗИ ДЕН НА СВОБОДАТА ?
-
ПЕТКО БОЧАРОВ ДА НИ СВЕТНЕ НЕЩО С ПРАВАТА НА ЧОВЕКА ВО ЩАТИТЕ, ТОВА Е СТАРА ТЕМА ЗА РЪЧКАНЕ НА ГОВНА, НО ЗАЩО НЕ СЕ ПРИЗНАВА СЕГА Д-Р МАРТИН ЛЮТЕР КИНГ У БУЛГАРИЯТА ?
-
НИМА ТОЙ НЕ Е БОРИЦ ЗА ЧОВЕШКИ ПРАВДИНИ В САЩ И НЕМОЖЕ ДА НИ БЪДЕ СИМВОЛ В БОРБАТА ЗА ЧОВЕШКИ ПАВДИНИ ?
-
АЗ НЯКОГА ГО ПОЛЗВАХ ЗА ЩИТ, А СЕГА ЩЕ ГО ПОЛЗВАМ ЗА ОТБРАНА И НАПАДЕНИЕ СРЕЩУ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ !

-
СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
*****
ШВЕЦИЯ

fen
22 Jan, 2008 | 03:14

Евгени, статията ти е много, ама мно-ого ГОТ!
Смях се от сърце!!

Има само една неточност - Симеон в действителност има българско потекло, тръгващо от края на Второто българско царство.


т
21 Jan, 2008 | 21:03

DIDO,ти в ред ли си.Кога в САЩ ще изберат черен за президент .Ти какво искаш цигани и турци ли да ни управляват.
Има едно изследване за рода на Путин ,цяло село в Италия са Путини,те познават дядото на путин който е заминал за Русия в началото на века и се е остановил там.Та Путин е аристократ от италиански произход,в рода му в Италия има доста които приличат на него.това родословно дърво е напровино от РАЙ.

т
21 Jan, 2008 | 20:56

Гений е Евгений Тодоров най-добрия журналист на България.Браво Евгений,чудесен коментар,стискам ви ръката.

Muller
21 Jan, 2008 | 17:23

Има два варянта. Единия е статията да е майтап. Вторият е да е истина.
При първия варянт този човек трябва да се прати на лечение в психиятрия. А при втория- не става ясно къде е целта ...И къде точно да се смеем!

я
21 Jan, 2008 | 17:23

Саркози е католик с баща унгарски католик,а майка меу по баща е солунска еврейка.

ан
21 Jan, 2008 | 17:21

Саркози е с баща унгарец-католик,майка солунска еврейка по баща.
Саркози е католик.В Унтария не всичкиса евреи.Карла Тедечи е с бразилска кръв.А,Сесилия е малдавка Циган по бакща и испанка.

Пешето
21 Jan, 2008 | 16:32

A бе на тоя до кога ще му четем простотиите бе? Как може да се публикуват такива идиотщини? По - добре с циганин, отколкото с ХАНЪМА в къщи! Турско мекере!

Непукист
21 Jan, 2008 | 16:17

Ей, КУРЕц, много си надървен бе! Да не си пипал виагра ? Внимавай със сърцето, пич, да не попаднеш в номинираните за най-глупава смърт!

Гъбчо
21 Jan, 2008 | 15:51

Абе не разбирате ли, че човекът се гъбарка с читателите. Половината от квалифкациите, които е написал, всъщност са цитати от обаждания на зрители по НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ, по СКАТ и др.
Хубавото е все пак, че се намериха толкова антирасисти - мслех, че са изчезнали.

четящ
21 Jan, 2008 | 15:01

Ех, Женка, комсомолец дърт. Нещастнико, кои ли са тези идиоти, които публикуват продуктите на кретенската ти графомания?

курец
21 Jan, 2008 | 13:01

ХМ, Не върви като да е майтап. Ебати некъдърния пич, освен че пише глупости, не може и да пише като хората. Смешник .
Ще гниеш в ада ***** миризлива и там ти пожелавам един огромен черен *****. Расист нещастен. Умри майка *****!

4itatel
21 Jan, 2008 | 11:24

Кой как чете текста, не ми е ясно - хора, нямате ли поне малко чувство за хумор?

мс2
21 Jan, 2008 | 11:02

Guten Tag, her Todorov! Ако си написал тази статия, осляняйки се на елементарното си чувство за хумор, те разбирам. Ако си я написал поради слабост на характера и вродения си антисемитизъм, също. Ако обаче си решил да провериш колко псувни можеш да отнесеш за един ден - не си познал, няма да ти направя това удоволствие!

dido
21 Jan, 2008 | 11:01

как е възможно да се публикуват подобни неща?!
човека е най-достойния им кандидат

егати малоумната статия

tron
21 Jan, 2008 | 10:57

Ti ne si zurnalist, TI SI RASIST!!!


Mitko
21 Jan, 2008 | 10:28

rasist ne te li e sram. Choveka xarvart e zavushil ati :-(


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.