Факти, Анализи, Коментари
   23 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Роро от МИСТ: “Бачкаме със зверски ентусиазъм и една единствена идея – да става купон и зрителите да се забавляват!”
Десислава Бакърджиева - 30 Ноември 2004

     Популярният водещ на предаването МИСТ по телевизия ББТ Роро е лицето, без което телевизията вероятно не би била същата. За него тя винаги е представлявала мечта, която Роро реализира с огромна доза ентусиазъм.
     Истинското му име е Радослав Кавалджиев. Роро е роден на 10 май 1976 г. в София. Както се предполага, трудно се ограничава с музикалните си предпочитания, но ако трябва да спомене на "висок глас" глас най-любимите си неща, то те са Bjork, Korn, Static X, Josh Wink и т.н.



“Винаги съм избирал по-трудния път, осъзнавайки, че това е начинът да науча уроците в живота си!”
     - Фактът, че си син на Вили Кавалджиев помагал ли е на кариерата ти или по-скоро ти е пречил?

     - Аз съм човек, които обожава предизвикателствата. Винаги съм избирал по-трудния път, осъзнавайки, че това е начинът да науча уроците в живота си. Никога не съм се възползвал от името на баща си и съм му благодарен, че именно той ме е възпитал по този начин. Едно време в училище все ме караха да пея в хора заради баща ми и аз много се спичах и се чувствах неловко. Сега гледам на това по много забавен начин.

     - Съществува ли “шоубизнес” в България и ти част ли си от него?

     - Шоу - да. Бизнесс - хмммм....ами да. Ето например аз сега правя предаването МИСТ, което си е мое творение. За да мога да го развивам, трябва да разполагам със средства. Гледам на МИСТ като на скъп продукт и съответно нещо, което трябва да се продава на рекламодателите. В това отношение има бизнес, да. Иначе не ме забавлява фактът, че хората ме познават и ме спират по улиците. Приемам го като част от професията ми. Радвам се, че мога да въздействам по добър начин на зрителите. Това ми е достатъчно. Не искам нищо повече. Славата е страхотен начин да научиш някой друг житейски урок. Лошото е, че много малко известни хора се възползват от това. Повечето се интересуват само да се появят на кориците на списанията ... Това не е за мен...

     - Предаването ти МИСТ вече няколко години върви по телевизията, на какво смяташ се дължи големият му успех?

     - На непринудеността. МИСТ е истински, защото ние бачкаме със зверски ентусиазъм с една единствена идея - да става купон и зрителите да се забавляват. Когато човек прави нещо от сърце, нещата винаги се получават. За мен това предаване е магия. Не защото е нещо специлно, а защото наистина има много силна връзка между нас и зрителите, която понякога не мога да си обясня.


“Опознавам се...медитирам, мисля много и се радвам на живота!”
     - Издай някаква тайна около бъдещето на предаването?

     - Бъдещето е нещо, което реално не съществува. То е проекция на съзнанието ни, а моето съзнание е настроено адски позитивно и не искам да се впускам във фантазии в момента. За мен е достатъчно, че МИСТ върви по своя естествен път и че нещата се получават добре...

     - Смяташ ли, че видеоигрите, които са 90 % изпълнени с насилие, могат да повлияят на бъдещото развитие на едно дете?

     - Родителите носят цялата отговорност за децата си. Когато едно дете расте свободно и когато има кой да му обръща внимание и да общува с него, няма място за притеснение. Едно време и ние стреляхме по улиците с прашки и играехме на войници, но съзнавахме, че това е само игра. Не смятам, че 90 % от игрите са изпълнени с насилие. Вината не е в игрите, филмите и музиката... Това са само измислени от нас оправдания, за да си изчистим съвестта.

     - Какво е отношението ти към интернет медиите?

     - Набюдавам развитието им с интерес и нямам търпение да видя какво ще се случи след 2-3 години, да речем. Радвам се, че интернет медиите имат все по-голямо влияние върху обикновения човек и служат като алтернатива на най-мощния манипулатор - телевизията.


“МИСТ върви по своя естествен път и нещата се получават добре!”
     - Кое е най-откаченото нещо, което си правил?

     - Въпрос на гледна точка. Не знам какво е откачено според вас. Че съм тичал 30 мин. гол под дъжда в парка, става ли? :)

     - Какво може да повиши адреналина ти?

     - Фитнесът. Екстремната музика. Едно брутално техно парти. Красивата природа....

     - Кой е най-интересният гост, който е гостувал в МИСТ?

     - Зрителите най-добре преценяват тези неща. Беше яко, когато Силвето от СПОКО и Диди от ТОП 100 се млатиха здраво на CELEBRITY DEATHMATCH :)

     - Ако сам се интервюираше, какъв въпрос би си задал?

     - Аз се интервюирам всеки ден непрекъснато. В момента се занимавам със себе си. Опознавам се...медитирам, чета книги, мисля много и се радвам на живота. Въпросът, който си задавах доскоро, беше: “Защо живея?”, но сега вече знам отговора и съм много щатслив!

     - Имаш ли любима мисъл?

     - Не. Тази “любима мисъл” се променя всеки ден. Важното е да има мисъл!

     - Компютърът ли е най-добрият приятел на човека?

     - ХАХАХАХА!!!

     - Трите най-важни неща в живота ти?

     - АЗ и всичко останало!

     - Как би се описал с няколко думи?

     - Душевно спокоен. Екстремен. Усмихнат.


последни в Интервю:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

ivailo
10 Nov, 2005 | 20:28


zdraveite mnogo se radvam che vi ima prodaljavaite vse taka
vieste nomer 1 RORO opravaq se po skoro i hvani iuzdite na myst
i povedi kervana.


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.