Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Емо Радев: “Шоуто VS по телевизия ММ е смесица от “Вечерна смяна” и “VS приятели”!”
Десислава Бакърджиева - 12 Ноември 2004

     Емил Радев е чаровният водещ на вечерното ток шоу VS по музикална телевизия ММ. Той учи актьорско майсторство в Нов Български Университет, в класа на Цветана Манева.


Емо Радев: “От самото начало ми е интересно как мислят хората, на които България се възхищава!”
     - Разкажи повече за себе си на нашите читатели.

     - Казвам се Емо Радев и съм водещ на ток шоуто VS, което се излъчва по музикална телевизия ММ. Уча актьорско майсторство в Нов Български Университет, в класа на Цветана Манева. Винаги много ме е привличала професията на актьора, но само аз от приятелите си успях да реализирам тази наша обща мечта.

     - Как се чувстваш в телевизия ММ?

     - Много е приятно. Радвам се, че младите хора тук са различни. Работиш и ти е приятно, а това е възможно най-добрата комбинация. Надявам се да получа това, към което се стремя!

     - Състезавал си се с много млади хора в реалити сериал, за да получиш тази работа. Какво точно се случи?

     - Да, такава беше идеята, това да е реалити сериал, който се получи донякъде. Първо бяхме 300 човека, по-късно от тях избраха 40 младежа – 20 момчета и 20 момичета. Водещите Надя и Мишо ни караха да изпълняваме всякакви задачи. Общо взето, беше много забавно. Избраха ни главно със sms-и зрителите, но от изключително значение бяха и личните качества на всеки.

     - Разкажи повече за предаването, на което си водещ. Какво значи VS?

     - Предишното предаване, което водеше програмният ни директор Мишо Вучков, се казваше “Вечерна смяна”, а реалити сериалът пък се казваше “VS приятели”. Така че заглавието на ток шоуто VS е смесица и от двете – от “Вечерна смяна” и “VS приятели”. Обаче всеки може да възприема това заглавие, както желае.
     Предаването се състои от няколко части. Винаги има гост, в повечето случаи дори двама госта, с които разговаряме за най-различни и интересни неща. Има и три рубрики, в които пускаме забавни материали, както и рубрика “Музинки”. Гостите, които каня, са от всички сфери - актьори, спортисти, музиканти. Бих поканил и обикновения човек от улицата, важното е да е интересно!


Работата в телевизия е много трудна, а аз си представях, че ще е по-лесничко!
     - Какво ти харесва в работата на водещ?

     - От самото начало ми е интересно как мислят хората, на които България се възхищава. От друга страна, харесва ми и самата работа, излизането пред зрители. Забавно е, създаваш си нови познанства. Голямо предизвикателство!

     - Така ли си представяше работата в телевизия?

     - Много е странно наистина, представях си го по друг начин. Не мислех, че е толкова отговорно, колкото се оказа всъщност. Работата в телевизия е много трудна, а аз си представях, че ще е по-лесничко!

     - Каква музика харесваш?

     - Всякаква музика харесвам, в много голям периметър, а не конкретен стил. Даже слушам чалга в определени моменти и с определена компания, както и на определен градус, което обаче не се случва много често. Обичам всичко, което се слуша по дискотеките.

     - Как обичаш да прекарваш свободното си време?

     - Най-вече се забавлявам с приятели. Обичам да ходя на вилата си в Рибарица, много харесвам това място. Обикалям и по дискотеките, въобще всякакви неща, които обича да прави човек, за да се забавлява.

     - Допада ли ти “Биг Брадър”?

     - “Биг Брадър” е нещо много голямо, което липсваше до момента в живота на българина. Доста по назад сме с тези реалити сериали в сравнение с чужбина, където отдавна са добре познати. Определено може да се каже, че е голям хит. Всички само за “Биг Брадър” говорят. Аз просто още не мога да осъзная как може да го гледат толкова хора. Някои са фенове, други казват, че е голяма простотия, а всъщност включват канала и също го гледат. Лично на мен ми харесва, смятам че е забавно и мисля, че всички, които участват в него, са готини.

     - Кое е най-откаченото нещо, което си правил?

     - Когато бях малък, се обадих от домашния си телефон в едно училище и заплаших, че има бомба. Разбира се, хванаха ме. Мисля че това е най-откаченото нещо, което съм правил.

      - Как си представяш бъдещето си – като актьор или като телевизионен водещ?

     - Като управител на хотел и това го казвам съвсем сериозно. Много искам да бъда такъв. Предполагам, че след 40-годишнината си, ще бъда в Щатите и ще се занимавам с нещо, което съм учил или работил в България. Това е много трудно да стане и е доста относително, но аз така си се виждам.

     - Какво може да покачи адреналина ти?

     - Някой много интересен човек, в който намирам любовта. Това може би най-много ще ми покачи адреналина. Иначе бързите скорости, моторите Обожавам моторите. Много искам да скоча с бънджи.

     - Мечтаеш ли си за нещо?

     - Имам много мечти, но една от най-важните е свързана с приятелите ми. Мечтая приятелите ми да бъдат щастливи, защото много от тях са нещастни. Когато приятелите ти са нещастни, не може ти самият да си щастлив!

     - Какъв въпрос би си задал, ако сам се интервюираше?

     - Ами бих се попитал например: “Откога не си правил секс?” :)


последни в Интервю:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

Емил Радев
20 Oct, 2009 | 11:07

Браво, колега! Аз съм от РТВЦ Русе и нося същото име, разликата е само, че гогато аз бях водещ на предавания нямаше нито ТВ ММ, нито бира ММ!...

кики
05 Feb, 2005 | 15:35

BRAVO na Emo!!!



  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.