Факти, Анализи, Коментари
   24 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Джоанна: “Сексапилът, разбира се, е личната ми формула за успех!”
Десислава Бакърджиева - 8 Октомври 2004

     Йоанна е позната като сексапилната водеща на “Флирт шоу” по телевизиите “Ден” и BBT. Тя беше и прословутото “ледено момиче” от едноименния мегахит на група “Д–2”. Красивата Йоанна, която се преобрази в Джоанна, не се поколеба да излезе на музикалната сцена.
     Според класация на списание “Playboy”, Джоанна е една от 50–те най–желани българки! След дълго ухажване от страна на издателите на “Playboy”, предизвикателната красавица се съгласи да украси корицата на ноемврийския брой на най–тиражното лайфстайл издание в страната.



Джоанна: “Аз съм толкова любвеобилна и нежна!”
     - Какво смяташ, че ще се промени в живота ти след снимките, които ще направиш за списание “Плейбой”?

     - “Плейбой” е едно голямо семейство. Наскоро по моя любим канал VH1 гледах филм, който се казваше: “Когато Playboy властваше над света” и се подсетих какво точно ме мотивира, за да приема поканата от Мартин Захариев – всички красиви и независими жени в света на шоубизнеса в Щатите са били на корица, а пък аз не мисля, че с нещо им отстъпвам! По-сериозно – смятам, след излизането на броя, най-накрая да започна да получавам покани за рекламиране на скъпи и търсени марки и продукти, не че имам нещо против Ирен Онтева или Наталия Гуркова, но не смятате ли, че този рекламен пазар се нуждае от нещо свежо и не дотолкова изтъркано?! Това е, аз имам потенциал, хората казват, че съм имала запомняща се физиономия, някои дори твърдят, че съм и красива, така че… А догодина ще продължа и с кариерата си на телевизионна водеща, дано!

     - Как точно дойде предложението и имаше ли колебания да приемеш?

     - Ако трябва да бъда съвсем коректна, подобна оферта имаше още преди две години, но тогава аз не бях готова, нито имах нужния опит, тепърва набираше скорост “Флирт шоу”, още никой не ме познаваше! Сега нещата стоят другояче, даже си мисля, че моят дебют е дебютът на 2004-та година. Не са много хората, които могат да се похвалят с такъв зашеметяващ и светкавичен успех, това е най-вече благодарение на Hypnotic Rage – двама музиканти, за които световния подиум не е толкова недостижим, както за 90% от родните звезди!

     - Какво може да покачи адреналина ти?

     - Във “Флирт шоу” запазена марка ни беше да правим някакви симпатични изненади към основните си гости, никой друг не се беше сещал дотогава например да качи Ани Лозанова на катапулта в “Софияленд” или пък Кирил Маричков на изтребител… Сега почти всички ни копират – и “Елит”, и “Огледала”, толкова ли са безсилни в идеите си?! Никого не нападам, разберете ме правилно, всъщност това много добре се знае сред хората в този бизнес. Няма да забравя какво каза Миро от “Каризма”, когато отивахме към гримьорната на ББТ: “О, да, “Флирт шоу” бе, как да не се сещам – дето най-нагло го изкопираха по БНТ…” Толкова! Това предаване покачваше адреналина ми и искам да го правя отново, но вече приемам покани единствено от някоя от трите национални телевизии, в кабелните телевизии няма пари за съжаление.

     - След участието ти в клипа на група Д-2 “Ледено момиче” ли дойде решението да застанеш пред камера?

     - О, не! Аз вече работех в Нова телевизия, когато режисьорът на видеото ме покани за основен персонаж. Единственото, което стана след това е, че ми излезе име на непристъпна, а аз съм толкова любвеобилна и нежна! Ха-ха… Като котка!


“Без истински пазар на музика в България не може да има и шоубизнес!”
     - Смяташ ли, че в България може да говорим въобще за подобно нещо като “шоубизнес”?

     - Вече да! Да ти кажа, и аз често съм задавала този въпрос във “Флирт шоу”, защото допреди година-две бях на мнението, че без истински пазар на музика в България не може да има и шоубизнес! Много хора обаче с времето ме разубедиха, въпреки че халтурата и чалгата все още задушават стойностните неща. Но трябва да променим начина на мислене, затова и с такава надежда се захванах да бъда поп певица! Hypnotic Rage са изключително талантливи, трябваше им само лице, за да разберат всички в България за тях. Факт е, че “Sexappeal” е един от вероятно 5-те най-големи хита на сезона в цялата страна.

     - Коя смяташ за най-предизвикателната си постъпка?

     - Засега са снимките за “Плейбой”, представяме раждането на поп звезда със съответния стайлинг и един куп подробности, които обаче не издавам, купете списанието и сами ще разберете! После пак ще си говорим за предизвикателства… :)

     - От какви неща се увличаш в свободното си време?

     - Много обичам да гледам телевизия, да се ровя из Интернет, за да попълвам колекциите си от снимки на мои любимки като Дженифър Лопез и Шер, да си свалям последните филмови блокбастъри и да ги гледам преди всички… И да играя с Дженифър, едногодишната ми кокершпаниолка, която е много палава и прави бели, но я обичам безумно...

     - Разкажи какво си планирала до края на годината?

     - Много ми се струпа в последно време, при това само за два-три месеца – изключително харесван дебютен хит, снимки за “Плейбой” и други списания, сериозни промени в личния ми живот… нямах време да мисля за планове, но… Искам да сключа договор с реномирана компания за представяне на продуктите им и ще го направя, за Коледа смятам за първи път в живота ми да празнувам извън България… А, следващият ни хит с Hypmotic Rage трябва горе-долу по това време да се появи и така…

     - Пожелай нещо на феновете си.

     - Любов, здраве и повече пари! Това е най-важното, според мен! И да ме харесвате много, че ако се ядосам…

     - Коя е личната ти формула за успех?

     - Сексапил, разбира се, смяташ ли, че бих отговорила по някакъв друг начин! :)

     - Кое наложи промяната на името ти от Йоанна на Джоанна?

     - Звучи някак секси, не мислиш ли?! Не само това, ами вече има певица с това име, тя ми е приятелка, но не желая да ни бъркате… Навремето даже за кратко водехме една тв рубрика заедно и още тогава ни викаха “русата” и “черната” Йо, това е!

     - Трите най-важни неща в живота ти?

     - Дженифър, родителите ми, кариерата ми и, с риск да станат четири, любимия човек…

     - Как ще коментираш факта, че песента ти “Sexappeal” задмина песен на Лили Иванова в класацията по Би Ти Ви “Българският ТОП 100”?

     - О, и не само нейната песен, задмина сочени за фаворити песни като “Още не знам” на любимците ми от група “ТЕ”, лансирания напоследък Део и кой ли още не! “Sexappeal” е един от най-модерните хитове, правени някога в България, харесвана е от всички, не само в страната. Знаете че американски продуценти я включиха в компилация, заедно с големи хитове като “Universal Prayer” на Тициано Феро и Джамелия, и “Get It On” на Данте Томас. Естествено е да стигне толкова нависоко, вие само гледайте следващата, като излезе…

     - Имаш ли любима мисъл?

     - Уф, не се сещам за нещо, което да ме е впечатлило особено! Бъдете ФРЕШ!


последни в Интервю:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

VASIL VASILEV
09 Nov, 2004 | 07:37

Mnogo krasivo i inteligentno bulgasko momiche

ivan
02 Nov, 2004 | 08:33

interesni patki pochvat da se pojavat v poplichnoto prostranstvo,kou li ima interes da ni se zanimava s tazi prostotia.............

anonimen
25 Oct, 2004 | 21:15

Mama mia, nikoga ne sum gledal towa shou, no kato pro4etoh interwjuto, mislja 4e nisto ne propuska chowek, ako ne go gleda.A tja si me4ta za dogowor s goljama kompania - dano da stane, no kakuw li ste bude dogowora..........

Girly
25 Oct, 2004 | 19:45

Е, тъва е! Няма нищо свежо! Само глупави хора, в глупави интервюта. A тя поне да беше красива! Aма и това не е!


Emilia
25 Oct, 2004 | 19:36

Ne smakvaite samochuvstvieto na Balgarskata jena - tia s nishto ne e zaslujila tova. Samo ia butate da varvi po patia za da komentirate - ne neinite greshki a vashte sobstveni!

Z.
25 Oct, 2004 | 12:55

tapa i samolubiva patka

77
10 Oct, 2004 | 23:12

Тъпа патка,хубава но тъпа !

morskiat
10 Oct, 2004 | 19:09

****************

PonchoUK
08 Oct, 2004 | 21:39

Mazno, mazno i otbluskavshto pisanie!

jhg
08 Oct, 2004 | 15:29

To pyk edin seksapil

че гевара
08 Oct, 2004 | 11:07

ама е скромна тая женица ми се струва ;)


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.