Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Ники и Боби: “Не случайно “ULTRA” тръгна по ММ, а не където и да е!”
Десислава Бакърджиева - 4 Ноември 2003

     Боби и Ники са авторите и водещите зад кадър на новото предаване “ULTRA” по телевизия ММ. Музикалният блок има за цел да запознава феновете с неизвестни и любопитни факти от живота на изпълнители и музиканти.

     Боби и Ники са авторите и водещите зад кадър на новото предаване “ULTRA” по телевизия ММ. Николай Василковски е роден в Троян, на 25 години е. Завършил е икономическо образование в Свищов, работил е в сферата на медиите около 7 години. Борислав Крумов е 24-годишен, студент, специалност “информационно брокерство и информационни технологии”.



“Нашето желание е предаването да успее да научи хората на музикална култура!”
     - Разкажете ми за новото си предаване?

     Боби: Нашето желание е предаването да успее да научи хората на музикална култура и да ги накара да избягат от сухата статистика. В него има много любопитни факти и полезна информация от сферата на музиката.. Като цяло основата на “ULTRA” е документалистиката.

     - Какво означава името на предаването?

     Ники: “ULTRA” по принцип е символ на привързаност! Било към марка, стил музика или конкретен изпълнител. Оттам идва и името на нашето предаване. “ULTRA” на всички езици означава едно и също.

     - Каква музика представяте?

     Боби: Устремили сме се към ъндърграунд, не толкова познати изпълнители. Но все пак в предаването има и всеобщи познайници.

     - Ваша ли е идеята за предаването?

     Боби: Сто процента наша авторска идея, която стои в главите ни от година и половина!

     - Как я реализирахте?

     Боби: Не беше трудно. Направихме демо версия на предаването, след което отидохме в телевизия ММ. Те харесаха нашия проект. Малко се промени първоначалната концепция, тъй като наследихме времето на предишното предаване “Кламер”.

     - Устройват ли ви тези 30 минути?

     Боби: Мисля, че е добро времето като за начало. Разбира се, че имаме амбицията за нещо повече. Това е и нашето мото, постоянно да се развиваме и усъвършенстваме.Ние се занимаваме с графика и анимация, участваме в монтажа на предаването. Всичко е авторско - от първата буква на сценария до последния кадър.


Ники: Аз обичам качествена музика, в която изпълнителят е вложил творчество и идея!”
     - Познавахте ли се преди телевизия ММ?

     Ники: Познаваме се от около 2 години, но не на това се дължи съвместната ни работа. Просто усетихме, че имаме общи виждания, най-вече в сферата на телевизионните клипове.

     Боби: Много добре се сработваме. Взаимно се допълваме при разработването на различните идеи.

     - Как ви приеха колегите ви от ММ?

     Ники: Нормално, като всеки един млад човек. Екипът е млад и това много ни радва. Като цяло е весело в ММ, просто един голям купон.

     - Каква музика обичате?

     Боби: Това е много труден въпрос. Аз специално не се ограничавам в стиловете, обичам електронна музика, алтернатив, рок. Обичам да експериментирам. Най-големият ми експеримент бе Мерилин Менсън. Купих си един албум, сега имам всичките.

     Ники: Аз обичам качествена музика, в която изпълнителят е вложил творчество и идея. Направо се учудвам от себе си, напоследък взех да харесвам музиката на Нина Николина. Иначе стилово ми допада електронната музика, техното.

     - Какво правите в свободното си време?

     Боби: Нашето свободно време е свързано с работа по различни проекти, които ни изяждат голяма част от свободното си време. Иначе и двамата сме запалени по планинарството. Тази година бяхме в Стара планина, Рила, Витоша.

     Ники: За мен най-ценно е хобито да ти стане професия. Аз го постигнах преди седем години, започвайки работа в медиите.

     - За какво мечтаехте като деца?

     Ники: Моите мечти са преминали през толкова много метаморфози. Мечтаех да вляза в сферата на журналистиката, по-точно новините. Сега мечтите ми са свързани с режисурата. Тя е голямо предизвикателство за мен.

     Боби: Моите мечти винаги са били свързани с музиката. Представял съм си се на сцената като изпълнител или ди джей.

     - Кое е най-щурото нещо, което сте правили?

     Ники: Животът е толкова странен. Не виждам нищо по-откачено и ненормално от това, че сме на този свят и живеем в България. Щуротиите ни май са свързани с пътуванията ни из планините. Това лято бяхме на Седемте рилски езера и ни би градушка в продължение на 40 минути, а ние все едно бяхме излезли на разходка.

     - Какво мислите за интернет медиите?

     Боби: Те са нещо, което тепърва се развива в България. Смятам, че имат голямо предимство пред останалите медии, тъй като много по-бързо могат да реагират на различните ситуации и събития.

     Ники: Интернет медиите са медиите на новите хора. Свързани са с бърза актуална информация и мисля, че конкурират доста добре конвенционалните медии.

     - Любима мисъл?

     Боби: По-добре гладен, отколкото да ям каквото и да е и по-добре сам, отколкото с когото и да е.

     Ники: Не случайно “ULTRA” тръгна по ММ, а не където и да е!


последни в Интервю:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

music_fan
08 Dec, 2003 | 13:00

ULTRA IS THE VERY BEST MUSIC SHOW!


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.