Факти, Анализи, Коментари
   29 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Силвeто: “Риск печели, риск губи” е създадено, за да радва хората!
Десислава Бакърджиева - 15 Октомври 2003

     Вече 9 години Силвия Кинчева-Петрова е “момиче на късмета” в “Риск печели, риск губи”. Участва и в детското предаване “Кой е по-по-най?”. Седем години тренира художествена гимнастика.

     Вече 9 години Силвето е “момиче на късмета” в “Риск печели, риск губи”. Участва и в детското предаване “Кой е по-по-най?”. Седем години тренира художествена гимнастика и 1 година е в националния отбор в Гърция по художествена гимнастика. Занимава се със спортове като таекуондо, плуване, лека атлетика.



“Обичам да бъда естествена. Хората харесват, когато си искрен!”
     - С какво се занимаваше преди да се присъединиш към екипа на Къци?

     - Бях манекенка известно време в модна фирма. От един кастинг попаднах в шоуто на Къци “Риск печели, риск губи”, тогава на конкурса се явихме 600 момичета. Измежду тях избраха 7-8, между които бяхме аз и Ивето. Така започнах работа в телевизията и вече 9 години сме заедно с Къци.

     - Участваш и в “Кой е по-по-най?”. Харесва ли ти повече от “Риск печели, риск губи”?

     - И двете предавания имат своето очарование. Детското предаване “Кой е по-по-най?” обаче е с доста по-различен регламент. Да се занимаваш с деца е безкрайно интересно. В шоуто нещата се развиват доста бързо. Почти не остава време да осъзнаеш кое детенце какво е казало или защо са се смели хората. Докато върви “Кой е по-по-най?” ми се налага да мисля за няколко неща едновременно. Въпреки това усещането да си на сцената е наистина неповторимо.

     - Ходите на турнета из цяла България. Къде ти харесва най-много?

     - Варна, Пловдив. Много ми харесва Пампорово, Боровец. Там където има повече природа, море, там ми харесва!


Много се движим по време на репетициите и танците в “Риск печели, риск губи”.
     - А има ли значение как ви посрещат хората?

     - Разбира се че има. Досега не сме били посрещнати лошо. Навсякъде хората много ни се радват, тъй като са ни виждали само на екрана., На представленията те усещат, че имат някакви допирни точки с нас. Не мога да кажа там са се отнесли лошо, тук по-добре!

     - Кое харесваш най-много в работата си?

     - Харесва ми това, че има много разнообразие. Не е като да седиш на бюро определени часове и да вършиш едно и също. При нашата работа не правим единствено това, което се вижда на екрана, а и милиони други неща. Целият екип непрекъснато даваме нови идеи за предаването, костюмите и танците. Пътуването още повече разнообразява ежедневието. Докато работя не усещам кога времето минава, значи ми е било приятно.


“Така започнах работа в телевизията и вече 9 години сме заедно с Къци”.
     - Имаш ли сценична треска преди представление?

     - Много рядко съм имала. Аз съм човек, който разчита на импровизацията. Свикнала съм и не ме е страх, каквото и да стане, да импровизирам. Ако нещо не се получи впоследствие се замисляш, че е могло бъде направено по по-добър начин. Няма смисъл да се притесняваш, защото притеснението много личи. Сценична треска имам, когато трябва да направя нещо ново, а не съм уверена в себе си.

     - Забавен момент, който си имала пред камера?

     - Наскоро ни се случи нещо наистина смешно! Имахме представление на открито, накрая светлините от зарята, вместо нагоре, полетяха настрани заради неочаквания вятър. Много беше весело, но тези, които се уплашиха и скачаха от крак на крак, не се смееха.

     - Как поддържаш външния си вид?

     - Нищо специално. Просто не обичам сладко, може би това много ми помага. Много се движим по време на репетициите и танците в “Риск печели, риск губи”. Обичам плодове и зеленчуци. Не се ограничавам в храната, може би просто природа.


“Докато върви “Кой е по-по-най?” ми се налага да мисля за няколко неща едновременно!”
     - Какво обичаш да правиш в свободното си време?

     - Почти не ми остава свободно време. Обичам да играя с 5-годишния си син. Той много се радва, когато го правя. Децата обичат да им се обръща внимание и то преди всичко от родителите им. Предпочитат да играят с мама и татко, отколкото с последния модел електронни игри.

     - За какво мечтаеше като дете?

     - Първата ми мечта бе да стана гимнастичка, станах. Исках да играя с лента, после да съм треньорка. Исках да съм манекенка, певица. Въобще мечтаех за всичко, за което мечтае едно момиченце. Но ми се искаше и да карам камион и да стрелям с пушка.

     - Девиз или любима мисъл?

     - Нямам. Обичам да бъда естествена. Хората харесват, когато си искрен. Не можеш да следваш девиз, ако не ти идва отвътре. Просто прави това, което душата ти казва.


последни в Интервю:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

apofis11@abv.bg
16 Jul, 2013 | 14:47

Е най накрая я намерих Силвето--обаче не можах да разбера,защо съм длъжен да издържам баща и Цанко Тодоров Кинчев,тя смята,че съм майка Тереза или благотворително дружество или Социални грижи!!!!
ТЯ ПОЛУЧАВА ОТ ЦАНКО ТОДОРОВ КИНЧЕВ НАСЛЕДСТВО В РАЗМЕР НА ОКОЛО 150 000ЛЕВА--А АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН БИЛ ДА ГО ИЗДЪРЖАМ И ГЛЕДАМ???????????Аз не съм му наследник,нито с мен е сключил договор за наследяване срещу издръжка и гледане!!!!!!!!

apofis11@abv.bg
16 Jul, 2013 | 09:30

дори нямаш профил във фейсбук-----как човек да се свърже като има проблем???????баща ти вече е остарял и............нито дава телефонният ти номер,нито координати,той си въобразява,че аз съм майка Тереза и ще го издържам до края на живота му!!!!!!!!Освен това опела е пак на ремонт,нали щяхте да му подарявате автомобил??????????Аз длъжен ли съм и коли да му намирам и да го издържам и да го водя по болници,какъв съм му аз??????????Какво наследвам,какво получавам??????????

apofis11@abv.bg
16 Jul, 2013 | 09:05

момиче на късмета--ама баща и Цанко Тодоров Кинчев мизерства и не --може вече да го издържаме!!!!!!!!!два пъти влиза в болница през 2013г. и ние се занимаваме с него---немога да я открия и в Фейсбук да и напиша какво е положението!!!!Вече ми писва от него!!!!А апартамента в Стрелбище го наследява ТЯ,а има и 50% дял и на Червена роза!!!!!!!!Кой тогава да го издържа--аз или тя??????????старият скъперник няма да ми подари апартамента в Стрелбище или нещо друго----защо да се занимавам с него???????????


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.